2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد نارس

2358 بازدید | 8 پست

سلام. مامانایی که نوزاد نارس داشتین و دارین لطفا تجربیاتتون رو بگین. من دوقلوهام ۲۹ هفته به دنیا اومدن دخترم ۱۳۰۰ پسرم ۱۲۰۰ الان نزدیک ۴ ماهشونه وزنشون خوب جلو نمیره. تازه شدن ۴ کیلو. شیر خشک pdfآپتامیل میدم. قطره آهن و اسید فولیک و آد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم نارس بدنیا اومد ۳۳ هفته، بهش شیرخشک نان دادم قطره اهن و مولتی ویتامین و چنتا داروی تقویتی دکترش براش تجویز کرده بود سر وقت بهش میدادم ماشالا خیلی زود پیشرفت کرد چون واقعا از دل و جون بهش میرسیدم، بچهای نارس احتیاج ب مراقبت خیلی زیاد دارن تا ضعیف نشن

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
پسر منم نارس بدنیا اومد ۳۳ هفته، بهش شیرخشک نان دادم قطره اهن و مولتی ویتامین و چنتا داروی تقویتی دک ...

واقعا شب و روزم شده رسیدگی به اینا دکترشونم میگه وزنشون خوبه ولی خودم راضی نیستم. احساس میکنم خیلی دیر جلو میرن. همشم دل درد دارن و کولیک میشن. خیلی گریه میکنن

واقعا شب و روزم شده رسیدگی به اینا دکترشونم میگه وزنشون خوبه ولی خودم راضی نیستم. احساس میکنم خیلی د ...

اره واقعا درکت میکنم خیلی سخته، اگه دکترشون میگه وزنشون خوبه و مشکلی ندارن پس نگران نباش، ایشالا زود بزرگ میشن🤩

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️