2777
2789

سلام دخترم متولد ٨٢ و امسال كنكور داره و عضو معدل ١٩ مدرسه نمونه دولتيه از بس ديدم شب و روز خواب نداره تا دندون پزشكي كنكور قبول بشه واسه اينكه اگه يه وقت قبول نشد سرخورده نشده گفتم بهش نگران نباش تو خوب بخون اگه قبول شدي هيچ اگرم نشدي نگران نباش ميفرستمت بري آلمان از اون موقع خيلي شل گرفته درسو خوب نميخونه پشيمون شدم از گفته ام نميدونم چطوري درستش كنم😔😔😔

بگو نمی تونم بفرستمت المان

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه راه كاري دارين كه بتونم بهش بفهمونم اينو گفتم كه اگه قبول نشد افسردگي نگيره واگرنه واقعاً نميتونم دختر بچه ١٨ ساله رو تنها بفرستم تو كشور غريب 

اشتباه کردید گفتید.

والا آلمان هم انقدر شرایطش سخته که همینجا قبول بشه بهتره!

زبان آلمانی میدونید چقدر سخته؟

به نظر من بگید همینجا بخون بهتره!

در ضمن اگر شل کن و سفت کن بگیره آلمان هم نمیتونه درس بخونه!

بهش بگید همین امسال هرجور شده باید بیاره.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

توی آلمان فقط چند سال باید کالج ( دبیرستانُ ) از اول بخونه!

کدوم آدم عاقلی ۳ سال اینجا دبیرستان میخونه اونجا هم ۳ سال میخونه؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.