اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله داشتم ای وی اف کردم اوایل آمپول میزدم بعدش دکتر گفت شیاف بزار
سلام خانم ببخشید من متوجه شدم شما ای وی اف کردین.ان شاالله خدا فرزندانتون رو براتون حفظ کنه.من هم با ای وی اف دو قلو باردارم.میخوام بدونم شما هر دو فرزند رو با ای وی اف باردار شدین؟یا اینکه بعد ای وی اف میشه طبیعی باردار شد؟
و اینکه عذرخواهی میکنم از وقتی من باردار شدم همه منو میترسونن ک بچههای ای وی اف مثل طبیعی نیستند و بیش فعال ان و... خیلی دلم از این حرفها میگیره و تو خلوت گریه میکنم.خواهش میکنم اگه پیام من رو میبینید جوابم رو بدین.
بله ای وی اف کردم بچه ی اولمو دومی رو وقتی بچم ۹ماهه بود ناخواسته باردارشدم عزیزم اصلا به حرف دیگران ...
ممنونم عزیزم از اینکه پاسخ دادی.ببخشید شما یادتون هست اوایل بارداری چه مکمل های میخوردید؟مثلا فولیک اسید یا مولتی ویتامین رو از کی شروع کردین ب خوردن و تا کی ادامه دادین؟