2777
2789
چه چیزا دراومده والا ... پیش دبستانی یک و دو و ... من دخترم مهر 88 هست . پارسال گذاشتمش مهد . والا از مهد رفتنش برای من فقط دردسر بردن و اوردن و مریضی هر روزش و اعصاب خردی اینکه تو مهد ناهار نمی دادن ولی می گفتن دادیم و هزار بهونه الکی برای پول گرفتن و .... موند . امسال نذاشتمش . سال آینده هم می فرستمش پیش دبستانی که مدرسه باشه نه مهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیمه اولی حساب نمی شه.من از مدیر مهد پرسیدم گف قبلا 1 مهر رو حساب می کردیم اما الان خیلی سخت می گیرن..
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
یرای 89 زوده بخصوص که نیمه دومی هست.پسر من متولد مهر 88 هست امسال می ره پیش 1 و سال بعد پیش 2 .البته من شاغلم و چون پیش مادرم حوصلش سر می ره می ذارمش مهد.
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
دردانه جان می شه اما خیلی مکافات داره.فقط غیرانتفاعی می تونی ببریش اونم غیر انتفاعی هایی که شاگرد کم دارن و به خاطر پول قبول می کنن..تا دو سال اسم بچه تو لیست دفتر نمره نیست و وقتی بازرس میاد می فرستنش پایه پایین تر تا سال سوم یه امتحان جهشی تو اداره می ده و تازه شاگرد رسمی کلاس می شه.من خواهرم معلمه و تاکید می کنه اینکارو نکنم
دردانه جان می شه اما خیلی مکافات داره.فقط غیرانتفاعی می تونی ببریش اونم غیر انتفاعی هایی که شاگرد کم دارن و به خاطر پول قبول می کنن..تا دو سال اسم بچه تو لیست دفتر نمره نیست و وقتی بازرس میاد می فرستنش پایه پایین تر تا سال سوم یه امتحان جهشی تو اداره می ده و تازه شاگرد رسمی کلاس می شه.من خواهرم معلمه و تاکید می کنه اینکارو نکنم
سلام پسر منم شهریور 89 ولی من نمیزارمش پیش دبستانی یا مهد ول کنید به خدا همش مهد مریضی و درد سر داره بیچاره بچه های ما با این ادا اصولایی که امروز مد شده من تصمیم دارم پسرمو یه راست بفرستم مدرسه چند تا از همکارامم همین کارو کردن ول کنید بابا بچه فقط باید صبح زود از خواب بیدار شه و تا بعدازظهر کلافه بمونه مگه قدیما این چیزا نبود الان ما بزرگ نشدیم درس نخوندیم . من الانم براش پرستار گرفتم درسته یکم سخته واسم از لحاظ مالی ولی بچم تو آسایشه و اینکه دلواژسی نرسیدن یا رسیدن مهد را ندارم
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
2810