2777
2789
عنوان

شوهر زن ذلیل خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21687 بازدید | 81 پست
من شوهرم ذاتش همینطوریه. کلا از اون آدماست که مدیریت کردن کارا و آدما توی ذاتش هست و سر کارش هم همینطوریه و از من 5 سال بزرگتره و یه چیزه دیگه اینکه من خانه دارم. برای همین همه برنامه ها رو اون با وقت خودش تنظیم میکنه. از همه بدتر اینکه متولد مرداده و مردادیا ذاتا رئیس بازی توی خونشونه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی دیگران به خودشون ربط داره شاید اونا این جوری احساس خوشبختی می کنن ولی کلا نظر من اینه که نه مرد باید ذلیل زن باشه و نه زن ذلیل مرد توی زندگی شرایطی پیش میاد که لازمه یکی از دو طرف کوتاه بیاد که این اسمش ذلیلی نیست و حفظ زندگیه که البته اینم باید متقابل باشه
به نظر من نباید ظاهر زندگی کسیو دیدو دربارش نظر داد منم خیلی از این موردا دیده بودمو فکر میکردم طرف آخر خوشبختیه ولی بعد از یه مدت پای درد دل طرف که نشستم دیدم نه بابا این خبرام نیست این مردای به قول شما زن ذلیل یه جایی خوب زناشونو میچزونن شک نکنید....
شیلان جان ...

همسر منم همیشه کیفمومیگیره ... منو مسافرت میبره هر جا بخوام ... جلوی مادرش اینا منو سربلند میکنه و به خاطر من با اونا قطع رابطه کرده ( فقط تلفنی رابطه داره ) البته هر کسی داستان منو بشنوه حق میده به همسرم ... بهم آزادی داده ... همه جوره ساپورتم میکنه ...

اما بسیار قاطع و مرده زندگیه ... من عاشقشم ... من هم براش جبران میکنم همیشه ... ولی اون خیلی مهربون تره و خیلی از خود گذشته ست ...

من به این نمیگم زن ذلیل ... منم در قبالش جبران میکنم ولی شاید اون لحظه که مثلا کسی پیش ماست اینو حس نکنه ... یعنی منظورم اینه که نمیشه اینطوری قضاوت کرد ...

زندگی داخلی ودرونی با چیزی که میبینیم فرق میکنه ... زن گاهی کاری میکنه که مردشو به زانو میندازه ... فداکاریه زن تو بین خودشون خیلی مهمه ...

خیلی جاها بوده که واقعا میدون دادم به همسرم و پابه پاش مردونگی کردم ... دلداریش دادم ... نشکستم ... این براش بزرگه... و قدر میدونه ...

دوستام وقتی رفتار منو میبینن شاید فکر کنن درستتتتتتتتت برعکسه ... تا حالا چندتاشون بهم گوشزد کردن انقدر لی لی به لالاش نزار لوس میشه ... ولی اصل ماجرا چیز دیگه ایه!!

من و همسرم عاشقانه زندگی میکنیم ....

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
و چه بسا کسانی رو دیدم که جلوی بقیه با هم خوبن و همه میگم اینا چه خوشبختن ولی تو زندگیشون واقعا اینطور نیست و برعکسشم دیدم ... بنظر من اصلا نمیشه از ظاهر زندگیه کسی باطنشو فهمید ...
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
سلام مجدد منم با حسنا جون موافقم زندگی منم همینطوره اما شوهرم اصلا ذلیل نیست... و به تمام معنا مرده واینکارارو از روی محبت و اتفاقا مردونگیش می کنه نه ذلتش ... پستی هم که بالا تر گذاشتم منظورم دقیقا همین بود
من با کلمه زن ذلیل مخالفم و به نظرم برای اهداف بدی ساخته شده. بنابراین اصلا این کلمه رو استفاده نمی کنم. تو زندگی زناشویی ذلت معنا نداره. زن و شوهر با همن اگه یکیشون ذلیل باشه برای اون یکی هم ذلت داره.
کلا با کلماتی که بار معنایی تحقیر آمیز داره مخالفم و استفاده نمی کنم
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
حسنا جان تا حالا شده در حضور خانواده پدرشما که همگی جمع هستن ( زن ومرد ) خودتم نشسته باشی بعد به همسرت دستور بدی برای خواهرت آب بیاره - دوست من اینطوریه نمی دونم شاید ما چون شهرستان هستیم اینجور مسائل جا نیفتاده - ولی به هرحال به احترام گذاشتن متقابل در جمع بسیار معتقدم و این احترام باعث می شه از نظر دیگران هم محترم تر باشی. به قول همسرم آدم هر کاری برای نیمه ی وجود خودش انجام بده بازم کمه - منم خیلی وقتا همسرم بخاطر من جلوی خانوادش ایستاده مسافرت و تفریحم جز لاینفک هر زندگی - چون من شاغل هستم پا به پای من تو کار خونه کمکم می کنه بعضی وقتا من نشستمو اون کار می کنه ولی وقتی یکی از اعضای خانوادش تماس می گیرن می گه خانمم داره دوده می گیره به هرحال همه جور هوامو داره این زن ذلیلی نیست زن ذلیلی یعنی اینکه مداما" نظر یک نفرتو زندگی غالب باشه من فکر می کنم اینجور زنها مرداشونو برای رفع نیازهای خودشون می خوان چون اگه آدم به کسی علاقه داشته باشه نظرش براش محترم و در صورت اختلاف نظر نهایتا به یک ایده ی مشترک می رسن این یعنی یک زندگی عشقولانه - ببخشید خیلی پر حرفی کردم امیدوارم همگی همیشه در کنار همسران گرامتون شادو خرم باشید
2810