2777
2789
عنوان

شیر برنج رو چطوری درست کنم؟

44748 بازدید | 17 پست
خانومای کدبانو میخوام شیر برنج درست کنم یادم میدید لطفا؟
از روزی که مادر شدم دیگه نتونستم بدون شرمندگی به چهره مادرم نگاه کنم ...
عاطفه برنج رو بخیسون البته اگر برنج لنجانی باشه بهتره .....یا خورده برنج بهتره...........با اب بزار خوب بپزه تا برنجت خوب له شد و ابش تبخیر شد و کم اب شد بهش اروم اروم شیر اضافه کن و همین طور هم بزن ته نگیره من همیشه درست میکنم تو زمستون خیلی میچسبه و وقتی پخت و جا افتاد من شکر برای خودم جدا میریزم روش و میخورم البته نه تو همش ها وگرنه شیر برنجت خراب میشه هر کی تو ظرف خودش موقع خوردن اگر دوست داشت یکم شکر میپاشه روش
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عاطفه میزانش رو من خودم همین طوری میریزم مثلا شما یه پیمانه برنج بردار با اب هم روی برنج رو بگیره هر چه بخار شد و باز اب کم داشت شما کم کم بهش اضافه کن تا خوب له بشه شیر هم خوب هر چه بیشتر بهتر و خوشمزه تر من اصولا یه شیشه شیر رو میریزم توش
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
بیشتر ببینید
برای پخت شیربرنج:
- شیر 3 پیمانه
- برنج یک پیمانه یا 200 گرم
- گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه:
برنج را از پیش به مدت چند ساعت خیس کنید، سپس آب برنج را خالی کرده و به همراه 2 پیمانه آب یا یک پیمانه آب و یک پیمانه شیر داخل قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود، سپس شیر را به آن اضافه کنید و همچنان روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته و غلیظ شود.
برای این منظور معمولا 15 الی 20 دقیقه زمان کافی است.
حالا گلاب را به آن اضافه کنید.
بعد از گذشت یکی دو دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شیربرنج را در ظرف مورد نظر بکشید و پس از تزئین روی آن با دارچین، با مربا یا عسل، شکر یا شیره میل کنید.
نکته: بعضی‌ها شکر را – مانند فرنی – به همراه شیر و گلاب در مراحل پخت به شیربرنج اضافه می‌کنند.
راحت شدید امضامو پاک کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو شیر بر نج گلا ب دوست ندارم چون اگر گلاب بهش اضافه کردی میشه شله زرد بی زعفران
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
بیشتر ببینید
عزیزم همینی که تلماه جون گفتن درسته من واسه دخترم یه روز در میون درست میکنم البته شکر رو توش میریزم.واسه یه بشقاب باید یه قاشق غ خوری سر پر برنج و 1لیوان آب و 1لیوان شیر و 1قاشق چایخوری شکر بذاری
نوش جونت
هر کی با هر چی دوست داره میخوره اما شیره انگور برای کسایی که گلو درد دارن خوب نیست شکر بهتره
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
بیشتر ببینید
ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792