banafshakii مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 33 عنوان رفتن ب مهمونی 177 بازدید | 10 پست سلام من میخام مهمونی برم اونم بعد از سه سال میخام برم خونه ی عموم.بنظرتون چی بپوشم.؟من از پسرعموم خوشم میاد و دوست دارم خیلیی خوب باشم اگه میشه کمکم کنید🙂🙂 1400/01/03 | 22:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90812 استارتر متاسفم ولی دیگه من نمیتونم تاپیک بزنم خواستم اگه کسی میتونه جای من یک سوره ی حشر بخونه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sssoheila عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2767 دکلته و دستکش .خو دختر خوب جز مانتو چی میشه پوشید.ته تهش ی شومیز
ببخشيد عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5113 خب عكس لباساتو بذار ما بگيم كدومش، اينجوري الان ما چي بگيم به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
دخترزیباییها عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 1359 فقط ابری ببند همین به لباست نگا نمیکنه تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را
تهدیگماکارونی۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8899 دکلته و دستکش .خو دختر خوب جز مانتو چی میشه پوشید.ته تهش ی شومیز 😄😄 شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
afarnam عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 824 آخه عزیزم ما چطور میتونیم اینجا بهت کمک کنیم، فقط همین رو بگم که اون چیزی که بهت میاد رو بپوش و خودت باش
بهارنااز22 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1235 اون تاپ نارنجیه تو با دامن بلنده ساتن مشکی،شال نارنجیه رم ببند ب سرت،😐😂
afarnam عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 824 اون تاپ نارنجیه تو با دامن بلنده ساتن مشکی،شال نارنجیه رم ببند ب سرت،😐😂 ایول ، خیلی باحال بود 👍
تهدیگماکارونی۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8899 خب بستگی ب مهمونیای خودتون داره ما ک نمیدونیم شما چجورید؟ میشه شومیز شلوار پوشید،،،یا شلوار مام استایل با ی مانتو کوتاه شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست