2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ناهموار 🤔

بله متاسفانه 1ماه و نیم لیپو کردم رونامو منم سلولیت داشتم ن تنها نرفت کل رونام ناهموار شده شب و روزم افسردگی و گریس 45میلیونم هزینه کردم خدا نگذره ازش

سرچ کن  عمل ابدومینوپلاستی یا تامی تاک گروه واتساپ هم دارن همشون عمل کردن یا میخوان عمل کنن و مراقبتای بعد و اینا گفتند ۱۱۰۰ صفحه هست 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

سرچ کن  عمل ابدومینوپلاستی یا تامی تاک گروه واتساپ هم دارن همشون عمل کردن یا میخوان عمل کنن و م ...

ازون ذره بین داخل نی نی سایت سرچ کنم؟ گروه واتساپ شونو لینکشو داری؟ 

شما شنیدی؟ یا کسی از اطرافیانتون این تجربه رو داشته؟  

من تو گوگل و سایت های خارجی سرچ کردم و دیدم که دو نوع لیزر رو این مشکل جواب میده 

یکی ترماژ
یکی اکسیلیس اولترا

دکترای خارجی اکسیلیس رو قوی تر و بهتر و موثرتر میدونن

تهرانی؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بله تهرانم

ببین برو پیش الهام الوندی مشاوره

پیجش اینه

https://www.instagram.com/elhamalvandi_skincare

از صمیم قلبم آرزو میکنم که این روش موثر باشه و ناهمواری ها رو خوب کنه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه