2777
2789
عنوان

با درخت عر عر چه کنیم؟

278 بازدید | 8 پست

ما یه باغ تو شمال داریم که متاسفانه ا یه عر عر کل باغمون پر عر شده هر سال کلی با زحمت از ریشه در میاریم دلی بازم رشد میکنه راهکلری نداره بتونیم ریشه کنش کنیم؟

درخت عرعر چیست و چه مشکلی ایجاد میکند؟😁

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه اسم باحالی داره😅

😁😂👌

زیباترین هندسه زندگی این است که پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی..♥️😍😉.........در دنیایی که میتونید هرچیزی باشید،مهربون بودن رو انتخاب کنید😊
یه درخت محاجمه هر چی درخت دیگه باشه مواد مغزیشو میخوله و رشد میکنه

عجب خوناشامیه😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
بیشتر ببینید

البته یکم مانع رشد گیاهای دیگه میشه و میوشم خیلی کثیف میکنه حیاطو ولی بازم کاریش نداریم

اما باغچمون پر گل و گیاهای دیگه هم هست پس اینجوری نیست که کلا نزاره گیاه دیگه ای رشد کنه