2777
2789

به نظر شما وقتی این دکترهای عالی توی رشت باشند آیا کسی میره پیش دکتر متخصص و جراح زنان و زایمان دیگه و جان شو می سپاره به آدم های که متخصص کمی دارند...

بنظرم برای دردها تون برید پیش این دکتر ها و خیالتون راحت باشه و کار درمانی تون گارانتی کنید 

دکتر زیبا ظهیری استاد دانشگاه زنان و زایمان الزهرا 

دکتر سمیرا شیاری عضو انجمن زنان و زایمان و نازایی اروپا

دکتر مرضیه مهر افزا رئیس بیمارستان قائم‌

دکتر زیبا ظهیری برای ای وی اف 

دکتر سمیرا شیاری برای سزارین 

دکتر مرضیه مهر افزا برای نازایی 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
دکتر زیبا ظهیری استاد گروه زنان و زایمان نازایی دانشگاه الزهرا
0
0%
دکتر سمیرا شیاری جراح و متخصص زنان و زایمان نازایی و زیبایی از اروپا
1
50%
دکتر مرضیه مهر افزا رئیس بیمارستان قائم
1
50%

دکتر فکور هم دکتر خوبیه همینطور خانم دکتر پروانه عبدالهیان

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم دکترهای سن بالا دقت ندارند ، من تمایلم به جراح های است که دارای علم روز هستند ، دکتر شیاری تازه از اروپا اومده ، بعلاوه الان در دنیا خیلی از روش های جراحی تهاجمی منسوخ شده ولی همچنان خیلی این قدیما باز بیمارهای بیچاره رو می برند چاقو توی بدن شون فرو می کنند ، دکتر شرف الدین هم خارج بوده ولی میگن بداخلاقه و ۴ تا ۴ بیمار می بینه و به بیمار اهمیت نمیده ، در رشت فعلا دکتر سمیرا شیاری و بهناز شرف الدین حرف اول و میزنند ، من خودم پیش دکتر شیاری سزارین شدم ، اینقدر تمیز عمل کرد که جای بخیه ام معلوم نیست ، عضو انجمن زنان و زایمان و زیبایی و نازایی اروپاست و این خیلی مهمه ، البته خواهرم مشکل حاملگی در سن بالا داشت رفت پیش میلانی مشاوره شد چون کار جنین شناسی ش عالیه اما سزارین پیش سمیرا شیاری شد اونم راضیه ، ایشالا هیشکی به حق صاحب الزمان مشکلی براش پیش نیاد مگر برای شادی و زایمان