2777
2789
عنوان

مامانای باردار ماه های اخر بیاین اینجا دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 203 پست
نی نو جون شما تکمیلی دارین اخه .من میگم میخواد دکتر بخوره بره جیب شوهرم میمونه تو زندگیمون ولی نامرد بهش گفتم بزار تو حساب من حاضر نشد قبول کنه .منم حرصم گرفت گفتم پس بزار دکتر بخوره ولی ته دلم.....
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسیم جون من خرما رو خیلی شنیدم خوبه بچه ها شیرینی جات فشارو بالا میبره؟
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
نسیم نمک نخور .ماهه اخر خیلی خطرناکه. فردا باید بخاطر همین فشارم برم از ادرار بدم وای حوصله ندارم
ن در عرض دو هفته 2/5کیلو به وزنم اضافه شد راستی سونو اخری و وزن نی نی رو بگید؟
هممون تو یه دوره هستیم خخخخخخخخخخخ با چن روز اختلاف ایلیا جون برو خداروشکر کن برا من اینقد بزرگ شد دارم دیوونه میشم :( مخصوصا هالش