2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز بودم دکی 4ابان وقت سز داد اونموقع اول هفته 39 هستمدیر نیس برا سزارین؟ فشارمم 12 بود بالاس خیلی؟
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
من 36هفته و سه روزم عزیزم چیا باعث میشه فشار بالا بره؟
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1227249&postID=48288788 دوست جونا ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

سر نی نی هم هنوز نچرخیده .دکتر میگفت بعید میدونم تو این دوسه هفته بچرخه جاش کمه کسی میدونه سز اجباری تو بیمارستان نیمه دولتی چقد کم میشه ؟
2810