ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
من ی مدت پیش عرق سنتی استفاده کردم البته من کیست داشتم ک خونریزی داخلی کرده بود 4ماه قرص خوردم افاقه نکرد اخر سر توی نت دیدم گفتن برای مشکلات رحم مث پریود نشدن. کیست. ناباروری و....عرقیات عالیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
از من میشنوی دکتر نرو همش قرص میدن اونم باید چندد ماه مصرف کنی منه بیچاره کنکور داشتم سر این کیست کارم شده بود گریه ازبس درد میکرد اخرم از عرق نتیجه گرفتم. با خودم میگم کاش بجای اینک 5_6 ماه الکی وقت تلف میکردم از اول توی نت دنبال راهای گیاهی میبودم