2777
2789

بچه هاتون همش تو خونه حوصلشون سر نمیره من یه نوزاد دارم با یه دوسال و نیم دلم برا بزرگه میسوزه حوصلش سر میره همش پای تلوزیونه هرچی ب شوهرم میکم با ماشین بریم بیرون میگ هوا الودس مریضی هس بشینید تو خونه 😭فک میکنم فقط بچه منه که همش تو خونس 

دیگه با ماشین که میشه برین یه دور بزنید بچه دلش باز شه 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه داداش ۳ساله دارم دارم همش نق از اونور هم آبچی ۱۴ سالم از بیکاری زده جاده خاکی خونمون تو شیشه هست دو پست قبلی گفتم 😖😞😞😞 

شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون 

بگو مامانت بیاد پیشت یه نیم ساعت کوچیکه رو بزار پیش مامانت بزرگرو بردار برو پارک من هرروز التماس شوهرم میکردم مارو بیرون نبرد اخر گفت به درک پاشدم دست بچه رو پریروز گرفتم بردم پارک طفلک بچم چقدر خوشحال شد دو سالشه 

ولی خب دوروزه وحشتناک سرده باز حبس شدیم تو خونه 

ببین بچه زیادی بره بیرون ددری میشه اذیتت میکنه اصلا بیرون نره غیر اجتماعی میشه هفته ای دوبار حتی شده نیم ساعت ببرش بیرون

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩