2777
2789

سلام. دختر من عادت داره شب ها یک شیشه شیر میخوره و بعد میخوابه. از اول شیر خشکی بود و اینجور میخوابید. حالا هم که پاستوریزه میخوره.البته فقط قبل از خواب شب باید حتما بخوره.ظهرها اگه خودم باشم نه.ولی اگه باباش باشه لوس میشه و من تا حالا حریف باباش نشدم که بهش شیشه نده.

میخوام از پوشک بگیرمش. 

میخواستم بدونم بچه های شما که اول از پوشک گرفتید ، شب ها که شیر میخوره و میخوابه جیش نمیکنه؟

دختر من هنوز که هنوزه پوشکش را تا صبح خیسس میکنه.

دو سال و پنج ماهشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من یه ماه کوچیکتر از دختر شماس میخوابه تا بیدارشه اصلا جیش نمیکنه ولی طول روز به عمد جیشش نمیگه شیر تب سرد میکنه.اگه چایی یا شیر بخوره جیش میکنه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
2805
شیشه ربطی به پوشک گرفتن نداره چون از شیشه هم بگیری تو طول شب با لیوان یا قمقمه آب می خوره دیگه کم ...

در طول شب اصلا آب نمیخوره. هر جا را خوندم گفتن واسه گرفتن پوشک شب از عصر مصرف مایعات را محدود کنید. 

نه من دخترامو هیجده ماهکی گرفتم بعد اونم تا همین الان ک چهار سالشه شبا شیر میخوره میخوابه خیس نکرده ...

یعنی همون تو رخت خواب شیر میخورن؟ یا مثلا یک ساعت یا نیم ساعت قبلش؟

در طول شب اصلا آب نمیخوره. هر جا را خوندم گفتن واسه گرفتن پوشک شب از عصر مصرف مایعات را محدود کنید.& ...

از پوشک که حتما بگیرش چون دیگه وقتشه

از شیشه هم دیگه دست به کار شو

من پسرم تا سه سال و نمیگی شیشه میخورد دلم می سوخت نگرفتم ازش

اما دخترمو 18ماهگی سرشیشه شو تلخک زدم دیگه لب نزد

دو شب اول خیلی بی قراری کرد اما از شب سوم خوب شد

الان 22ماهشه با قمقمه نی دار آب و شیر میخوره و از پوشک هنوز نگرفتمش

فعلا درطول روز از پوشک بگیرش شبا پوشکش کن تا عادت کنه. بعدش پوشک شبش هم بگیر

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
پس میشه که هم شیشه شیر بخوره و هم از پوشک شب گرفت

پسرم شیشه می خورد

دو سال و دو ماهگی از پوشک روز گرفتمش

تا چند وقت شب ها پوشکش می کردم

فقط شب ها

بعدا دیگه خودش شب ها جیش نکرد

کم کم خودشون متوجه میشن

2810