2777
2789
عنوان

چرا به هرچی فکر میکنم برعکسش اتفاق میافته واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
بگو فالوئرهات تگ کنن اخر هر ماه به قید قرعه یکی از کارهات رو به یکی هدیه میدی

پیشنهاد خوبیه ممنونم

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید باور نکنی 150ت برای اولین تبلیغ دادم به یه پیج با 61کا فالوور 10تا بازدهی داشت، داشتم افسردگی م ...

به نظرم تبادل انجام بده با پیجهای کاری یا مثل خودت بافتنی اینجوری دیده میشی هزینه هم نداره

قشنگه 😍😍😍 موفق باشی 

ممنون عزیزم نگاهتون زیباس 

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 
قدرت خرید مردم کم شده رقیبات زیادن 

توی اینستا میبینم 1ت پول میدن به عروسک‌های پارچه ای، درسته اونا هم زیبا هستن و هنر دست یه هنرمند، اما واقعا قدرت خرید بعضی ها بالاتر هم رفته

پیج خوب باید پیدا میکردی 

مثلا برای خانوم‌های باردار بود منم که در زمینه ی ست جغجغه و بند پستونک و اینا نمونه کار دارم گفتم حتما 1کا فالوور میگیرم خخخخ

منم چند تا دبدم که رو دستشون مونده باید همه رو ببینی

بله کاملا درسته

ممنون عزیزم نگاهتون زیباس 

مهدیس خیلی فالور داره خوبم جواب داده بهش تبلیغ بده

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش