2777
2789
عنوان

کسی که از اعتیاد سر درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجیبشم زرورق دیدم ولی 

ولی چی؛....

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
تا حد خیلی بالاااا.  طوری که بدون مواد نمیتونه سر کنه و سرپا بشه. دیدم که میگم. همسرم. اما الان ...

تو گوشیش خوندم نوشته بود یه کف دست مواد جور کن دنیا روسرم خراب شد 

نمیدونم یا جلد آدامسی چیزی بود شبیه زرورق مچاله بود 

همینه.  هزار بار از همسرم دیدم بابت مصرف هروئین. البته گفته یه کف دست احتمالا تریاک یا شیره باشه. چون کف دست برای شیشه  و دوا(هروئین) خیلیییییه.  اون زرورق رو لول میکنن دود موادو میفرستن داخل دهانشون یا بینی . چون زرورق نمیسوزه

نمیدونم میگم شاید جلد آدامس بود عین جلد آدامس موزیا بود

میدونم. خودت رو گول نزن. قبولش کن که مصرف داره. اگه وقتی بیدار میشه قبل هرکاری میزنه بیرون پس مصرفه. تریاک ماندگاریش تا چند ساعته.  اما دوا و شیشه دم به دقیقه باید بزنن. اگه هر جایی زود جیم میشه یا نمیاد و بهونه بیرون رفتن میاره و حموم طولانی و دستشویی طولانی و.... میاره . و یا دیدن پیک نیک تو ماشین.