2777
2789
عنوان

احساس میکنم دل مادر شوهرم شکست 😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالل.... دامن ت سبزمیشه آجی گلم🙏🙏

ممنونم عزیزدلم😘

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
فلوکستین چ اثری داره من چند روز خوردم فقط بی حال بودم و انگار فشارمم میفتاد

آرامبخشه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
شوهرم عقیم😢

راه زیاد داره فکر کنم.من نمیدونم ولی از همینجا یه چیزایی شنیدم.دکتر رفتید؟ راهکار میدن فکر کنم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شوهرم عقیم😢

کلا با هیچ روشی نمیشه؟؟

بعداز ازدواج متوجه شدی از قبلش نمی دونستن خودشون ؟؟

اگه دوست داری جواب بده من اطلاعی ندارم فقط برام سوال هس

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
راه زیاد داره فکر کنم.من نمیدونم ولی از همینجا یه چیزایی شنیدم.دکتر رفتید؟ راهکار میدن فکر کنم

دکترا جوابمون کردن

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
فلوکستین چ اثری داره من چند روز خوردم فقط بی حال بودم و انگار فشارمم میفتاد

فلوکستین قرص ضد افسردگیه باید دکتر تجویز کنه مامانم مصرف میکنن

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

انقد بچهای بی سربرست هست برید از پروشگاه بیازید 

البته که همه راهای درمان رو بریداما اگ بچه ای ب سر برستی بگیری هم ثواب کردی هم خودتون حالتون خکب میشه

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
نماز خوندم واسه نرجس خاتون ،حاجتمو نداد😭😭😭😭

شاید ب صلاحت نبوده عزیزم.

وقتی حاجتی از خدا میخوای سه حالت داره

یا همون موقع حاجتتو میده

یا میذاره سر فرصتی ک واقعا وقتشه و ما نمیدونیم حاجت رو میده

واگر تو دنیا نده، توی آخرت بجاش بهت حسنه و ثواب میده تا راضی بشی.

و میگن وقتی حاجتی ب اون دنیا بیفته وقتی نتیجه شو میبینی، میگی کاش هیچکدوم حاجتام توی دنیا براورده نشده بود

اللّهم عجّل لولیک الفرج
کلا با هیچ روشی نمیشه؟؟ بعداز ازدواج متوجه شدی از قبلش نمی دونستن خودشون ؟؟ اگه دوست داری جواب بده ...

بعد از ازدواج فهمیدم نه هیچ راهی نداره فقط پرورشگاه

دکترا جوابمون کردن

جنین اهدایی چی؟یا ته تهش نشد از پرورشگاه.ثوابم داره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چند وقته اقدام هستین ؟ تا حالا به مرکزای تخصصی ناباروری مراجعه کردین تشکیل پرونده دادین ؟ شما که ش ...

گرفتم ولی نگرفت ای وی اف

اون مادر ه...میگفتی با همون چشم گریون و دل شکسته براتون دعا کنه...

پیش خدا غیر ممکنی وجود نداره...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
2810