2777
2789

استارتر نگاه ها با هم فرق داره همیشه دقت کن آدم های خوب نگاه هاشون مهربانانه است 

آدم های بد نگاهشون تیزه!!  خیره است!!  تو نگاهشون نفرته!!    

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من یکیو میشناسم ک موذیه چشاش داد میزنه 🙄

چشماش تنگه پلک زیر یکم‌رو به بالا دندوناش همیشه رو هم‌و لباش خط صاف؟ 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

چشممای هیز ها خیلی مشخصه چرا؟

برای اولین بار هم ببینی باز میفهمی

من برای اولین بار ک رفیق شوهرمو دیدم .بعدش گفتم این فلانی چشاش شبیه هیزهاس.شوهرمم گف خودشم هیزه دیگ😐میگ چجوری فهمیدی زرنگ😄

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
2803
چشم آدما هیچ وقت دروغ نمیگه خیلیا برای من قربون صدقه میرن و هزارتا حرف قشنگ میزنن اما من از چشماشون ...

دقیقا منم به چشم ها دقت می کنم نفرت از تو چشم طرف می بینم!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
😂😂😂😂😂

جدی میگم 

اصن هورمونها و احساسات هستن ک قیافه ی ادما رو شکل میدن

ادمای وراج لب های بزرگ دارن

ادمایی ک حوصله گوش دادن ندارن گوش های کوچیکی دارن

ادمایی ک گوشای بززگ دارن  ببشتر گوش میدن

چشم سبزا خودخاهن

چشم سیاه ها ی اصالت و پاکی خاص دارن

چشم آییا رحم ندارن

چشم قهوه آیا پر انرژی ترن

چشم خاکستریا رویایی آن 

ادمایی ک گونه های بزرگ دارن اجتماعی ان

ادمایی ک دماغ گنده دارن عاشق مال اندوزی ان

چشممای هیز ها خیلی مشخصه چرا؟ برای اولین بار هم ببینی باز میفهمی من برای اولین بار ک رفیق شوهرمو د ...

نگاهشون تیزه خیره است!  میخ می شه یه جا!!  قفل می کنند رو یه هدف!!

2804
2805
چون قرنیه اشون دو دو میزنه و ثابت نمیمونه

این چه اسم کاربریه!!!  دختر کیخی یعنی چی؟😂😂😂

ن فقط لباشو درس گفتی چشاشم بزرگه ولی تو چشاش نگا میکنم فهمیدم چ جور ادمیه

شایدم چشاش درشته و زیادی مردمکشو میچرخونه خیره خیره از بغل نگاه میکنه 🤣چی میگم 😁

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
2801