2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم پز دادن یاد بده😑

1352 بازدید | 42 پست

هیچوقت پز نمیدم و اصلاا بلد نیستم پز بدم اما با دیدن رفتار یه سریا لازمه پز دادن تا بشینن سر جاشون لطفا بیایید یادم بدید میخوام نا محسوس پز بدم😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتي دارن پز ميدن لبخند كج بزن و نگاه عاقل اندر سفيه بكن بهشون

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بیشتر ببینید

پز دادن خوب نیست که همونطور که ما از کسی که پز میده بدمون میاد ماهم پز بدیم بقیه بدشون میاد

منم خیلی یه مدت تمرین کردم پز بدم نشد

همیشه خودت باش کسی که پز میده رفتارتو ببینه شرمنده میشه

https://www.instagram.com/p/CMUWrNaAd_t/  اینو ببین

😆😆😆😆😆

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
بیشتر ببینید

😁😁😁😁واییی ...خب بستگی داره طرفت پز چی رو میده مثلا پز زیباییش پز درس و ...مثلا پز لباسو داد پیشت بگو اوا این لباسو که من دو سال پیش دیدم تو اینستا مد بود الان شما خریدیش وای من انقد بدم میاد دمده بپوشم 😂😂😂یا پز زیبایش داد عملی بود بگو من عاشق نچرالم ، پز درس داد بگو الان همه دیگه لیسانس و ارشد دارن واقعا تو یه دورانی کسی بفکر درس نبود الان همه با لیسانس و ...تو خونه بیکارن .بستگی داره پز چی بده هر چی گفت تو بگو اصلا چیزی نیست و بهتر از اینشم هست 😁

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

تو منی یامن تو ام،یه موقع هایی قشنگ‌آدم میفهمه طرف هیجی نیست ولی میخواد آدم و بکوبه،خودش و ببره بالا،باز هیچی نمیگم‌،میگم بزار دلش خوش باشه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌