متاسفانه امروز (جمعه دوم اسفند 92) از ساعت 7 تا 9 صبح یکی از سخت افزارهای سرور ما دچار مشکل شد و سایت از ساعت 9 قطع شد.
با زحمات زیاد آقای دکتر قاسمی مدیر محترم پشتیبانی نی نی سایت و همکاری صمیمانه آقای مهندس فرخی مدیر هاستینگ شرکت پرشین تولز، سخت افزار و اطلاعات مربوطه بازیابی شد و سایت به حالت عادی برگشت.
از همه کاربران عزیز و اعضا محترم خانواده نی نی سایت بابت این اتفاق معذرت می خواهم. امیدوارم در ادامه راه خدمت، شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
دوستانی هم که با تلفن و اس ام اس و میل جویای حال سایت بودند تشکر می کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
یه ویروس جدید اومده میگن وقتی سیستم ویروسشو میگیره ارم فدرال امریکا میاد باید 300 دلار پول بدی تا باز بشه.. من فکر کردم از بس نی نی سایت اومدم سیستمم ویروسی شده..خخخخخخ
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي