2777
2789
عنوان

دعا و درخواست از مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 12183 بازدید | 56 پست
اینم خوبه ولی نمیتونم باهاش حرف نزنم

عزیزم حرف بزن ولی خاسته هاتو نخاه چون بنظر من اینجوری کفر میشه یه چیزی مثل مرده پرستی از خدا بخاه خاسته هاتو با مادرتم حرف بزن و قران بخون براش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حرف بزن ولی خاسته هاتو نخاه چون بنظر من اینجوری کفر میشه یه چیزی مثل مرده پرستی از خدا بخاه خا ...

منطقیه ممنون

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
اتفاقا خیلی هم خوبه ، دعاتون میکنن ، حتما ازشون بخواید  استاد ما پدرشون فوت شده بود میگفت هر و ...

خیلی ممنون واقعا دلم اروم گرفت 

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
واقعا ؟

خالم اینجوره.تو موقعیت بد میوفته اول خدا بعدش از پدرومادرش کمک میخاد

آدم ها، خیلی کم بلدند خودشان باشند.کاش آن دسته هم که نقش بازی می کنند،توانایی داشتند دستِ کم،همان نقش را به خوبی درآورند!
ببخشید دعا خواستن روحشون رو که نمیلرزونه ، تازه خوشحالشون هم میکنه ، در هر صورت اونا مادر و پدرن&nbs ...

ببینید دوست عزیز ،هرکی نظری داره

یارب نظر تو برنگردد.       .کاربری جدید نیست به درخواست خودم تعلیق شدم.
خالم اینجوره.تو موقعیت بد میوفته اول خدا بعدش از پدرومادرش کمک میخاد

چه خوب

ببینید دوست عزیز ،هرکی نظری داره

درسته منم واسه همین تامیک زدم که به یه نتیجه ای برسم یهوقت مادرم ناراحت نشه

دعای اموات مستجابه 

وقتی فاتحه میفرستی بگو فاتحه میفرستم برای مؤمنین و مومنات از حضرت آدم (ع) تا حضرت خاتم (ص) و ثوابشو به مادرت هدیه کن، ثواب زیادی داره، اون ها هم دعات میکنن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بیشتر ببینید
خیلی ممنون واقعا دلم اروم گرفت 

خواهش میکنم عزیزم ❤، ان شاءالله خدا صبر به شما بده و مادر عزیزتون هم در آرامش ابدی باشن❤

راستی این استادمون هم که براتون توضیح دادم کاملا مذهبی هستن ، اگر مشکلی داشت ایشون هم انجام نمیدادن

شما همیشه فرزند پدر و مادرت هستی ، در قید حیات باشن یا نباشن هم فرقی نمیکنه ، پس با خیال راحت ازشون بخواه دعات کنن و براشون دردو دل کن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

دوستان از نظراتتون تشکر میکنم به تتایجی رسیدم امیدوارم هیچوقت غم نبینین

خواهش میکنم عزیزم ❤، ان شاءالله خدا صبر به شما بده و مادر عزیزتون هم در آرامش ابدی باشن❤ راستی این ...

♥😢

دعای اموات مستجابه  وقتی فاتحه میفرستی بگو فاتحه میفرستم برای مؤمنین و مومنات از حضرت آدم (ع) ...

🌸♥