2777
2789
عنوان

بعد از یکسال اومدم

195 بازدید | 6 پست

فردا سالگرد پدرمه

پارسال متاسفانه دیر اعلام کردن کرونا وارد ایران شده

و چند روز بعد از اعلام پدرم علائم داشت

بستری شد

و نوزدهم فوت کرد

من باردار بودم

دو شب بعد از فوت پدرم اومدم اینجا

یه نفر تاپیک زده بود تا خالا کسی از اطرافیانتوون کرونا گرفتع؟ 

اخه خیلی ها هنوز نه باور کرده بودن این بیماری رو نه جدی میگرفتن و هچیز از نظرشون دروغ و توطئه بود

من اومدم نوشتم من پدرم رو از دست دادم برای کرونا

و چه هجمه هایی که به من نشد که دروغ میگم

و اگه پدرم مرده چرا اینجام، چرا چند روز قبل تاپبک زدم برای سبزه ی عید؟!!!! و خیلی چیزای دیگه

اومدم بگم یکسال گذشت و خیلیا داغدار شدن ما بغیر ذز پدرم دو نقر دیگه هم از دست دادیم تو اقوام

من اونرشب انقدر دل شکسته بودم از اون خرفا که دیگه نیومدم اینجا حتی امشب هواستم بیام رمزم یادم نبود

خواستم بگم داغ نبینید الهی، ولی قضاوت بی جا نکنیم، شاید چیزی با معادلات مغزی ما و زندگی روزمره ی ما جور در نیاد وولی دلیل بر وجود نداشتنش و دروغ بودنش نمیشه که انقدر مطمئن بیاید بگید دروغ میگی

کاش دروغ بود

کاش دروغ بود

هیچکس با مرگ پدر و مادر خودش دروغ و شوخی نداره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا پدرتون رو بیامرزه 

روحشون شاد 🥀🖤

💫حرمت ها را نشکنیم  شاید یه روزی یه جایی به دلیلی مجبور باشیم به هم سلام کنیم  همیشه به اندازه یک سلام هم شد حرمت نگه داریم💫                                                                        https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

2803

خدا رحمت کنه  پدرتو و تمام اسیران خاک رو😔🖤

اینجا اکثرا سنشون قد نمیده حرفایی میزنن که ادم واقعا ناراحت میشه...این ویروس لعنتی چندین نفر از فامیلای نزدیکمون و عموم رو ازمون گرفت...😔🖤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خدا رحمت کنه  پدرتو و تمام اسیران خاک رو😔🖤 اینجا اکثرا سنشون قد نمیده حرفایی میزنن که ادم وا ...

خیلی بده😔 صبر ارزو دارم براتون

اونایی که به خاطر این بیماری عزیز از دست دادن فقط میفهمن چقدر الکی الکی از دستشون رفت

اونم وقتی تازه یکم بهتر شدن...

ممنون عزیزم

خیلی بده😔 صبر ارزو دارم براتون  اونایی که به خاطر این بیماری عزیز از دست دادن فقط میفهمن چقدر ...

سخته ..😔😔🖤

خدا شر این ویروس لعنتی از سرمون واکنه🤲😰

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥