2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078875 بازدید | 24360 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثریا گلی مبارک باشه شیما جونی که که بزودی زایمانشه ، مامی امیرحسین آرزوخانومی هم که با ثریاست بارداریش ، مامان امید سعیده ی خوشگلم مامان ترانه ی نازنین ، هم چهار پنج ماهه است ، تینا (مهدیه ) مامان آیشینم که بسلامتی دخملش چهارماهه شده سارا ، آیدا و شیما و پپو هم که توی بچه ی دوم پیشکسوتن
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام دوستان عزیز ، خوبید؟ دسته گلاتون خوبن؟ دلم برای اینجا تنگ شده ، یادش بخیر چه روزایی داشتیم

***مهراوه من***

من پرشکوه ترین سروده های عالم را ، در ستایش تو - ای دختر آفتاب- خواهم سرود. (دکتر شریعتی)

سلام آتنا جون خوبی عزیزم؟ خیلی وقته اینجا نبودم خبر ندارمودت نینی دوم آوردی یانه؟ منم خوبم با دوتا فسقلی میگذرونم ، مهراد دو سال وسه ماهش شده و خیلی شیطونه.مهراوه اصلا اینجوری نبود ولی مهراد کارای عجیب غریب و خطرناک زیاد انجام میده

***مهراوه من***

من پرشکوه ترین سروده های عالم را ، در ستایش تو - ای دختر آفتاب- خواهم سرود. (دکتر شریعتی)

بسلامتی آتنا جون ، خدا حفظشون کنه دقیقاً ، بچه دختر و پسر باهم خیلی فرق دارن ،‌گاز گرفتن هم دوره ایه ، مهراد هم خیلی گاز میگرفت مخصوصا طفلک مهراوه رو ، الهی بمیرم ، ولی از سرش افتاد

***مهراوه من***

داشتم به لیست اولین صفحه مون نگاه می کردم ، چقدرم ماشاالله زیاد بودیما ، خدا رو شکر هنوز از خیلی هاشون باخبرم ، با خیلی شون در تماسم و ازین بابت خوشحالممممممممممممممم و متاسفانه از چندتایی شونم بی خبر بی خبرم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
2810