2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078875 بازدید | 24360 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثریا گلی مبارک باشه شیما جونی که که بزودی زایمانشه ، مامی امیرحسین آرزوخانومی هم که با ثریاست بارداریش ، مامان امید سعیده ی خوشگلم مامان ترانه ی نازنین ، هم چهار پنج ماهه است ، تینا (مهدیه ) مامان آیشینم که بسلامتی دخملش چهارماهه شده سارا ، آیدا و شیما و پپو هم که توی بچه ی دوم پیشکسوتن
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام دوستان عزیز ، خوبید؟ دسته گلاتون خوبن؟ دلم برای اینجا تنگ شده ، یادش بخیر چه روزایی داشتیم

***مهراوه من***

من پرشکوه ترین سروده های عالم را ، در ستایش تو - ای دختر آفتاب- خواهم سرود. (دکتر شریعتی)

سلام آتنا جون خوبی عزیزم؟ خیلی وقته اینجا نبودم خبر ندارمودت نینی دوم آوردی یانه؟ منم خوبم با دوتا فسقلی میگذرونم ، مهراد دو سال وسه ماهش شده و خیلی شیطونه.مهراوه اصلا اینجوری نبود ولی مهراد کارای عجیب غریب و خطرناک زیاد انجام میده

***مهراوه من***

من پرشکوه ترین سروده های عالم را ، در ستایش تو - ای دختر آفتاب- خواهم سرود. (دکتر شریعتی)

بسلامتی آتنا جون ، خدا حفظشون کنه دقیقاً ، بچه دختر و پسر باهم خیلی فرق دارن ،‌گاز گرفتن هم دوره ایه ، مهراد هم خیلی گاز میگرفت مخصوصا طفلک مهراوه رو ، الهی بمیرم ، ولی از سرش افتاد

***مهراوه من***

داشتم به لیست اولین صفحه مون نگاه می کردم ، چقدرم ماشاالله زیاد بودیما ، خدا رو شکر هنوز از خیلی هاشون باخبرم ، با خیلی شون در تماسم و ازین بابت خوشحالممممممممممممممم و متاسفانه از چندتایی شونم بی خبر بی خبرم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
2810