2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
مقصر چی تینا ؟ مگه مساله ی خاصی جدیدا پیش اومده؟ می تونی و اگه دوست داری و میشه بگو .... کاری جز شنیدن از دستم که بر نمیاد ....عزیزم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی...چ باحال ...چه بهتر...آدم خودش بخواد برنامه بزاره بیشتر می ترسه و این دست اون دست می کنه آیشینم تا اون بیاد کلی خانوم تر شده ، می تونه کلی بزندش !!!!!!!!!! خخخخخخخخخخخخ
تینا بدو بدو بحرفیم من زودی می خوام برم دلم نمیاد کههههههههههههههههه دلم خو تنگ شده بود برات ...باور ندالی که تو!!!!!!!!!!
دیگه دلم نمی خواد بیام سر کار اصلا اینجا رو دوست ندارم تینا هیچچچچچ انگیزه ای جز خود اصل کار کردن نیست که ادامه اش بدم حتی مالی حقوق بهم ندادن هنوزززز بعد سه ماه ونیم
دلم سر کار بودن سر کار مونده رو می خواد گرچه الان حسابی سرِ کار هستم با این آدماااااااا اون کارمون هم مجوزش با ارشاد به بن بست خورده ....شدیدا تو پر و بالمون خروددددددد
باز من اینجوری فکر نمی کنم تینا من می گم اگهبخواد نظم درست بشهباید با همین اوضاع کنونی درست بشه باید همیجوری و به همین سختی ، نظم ه باشه و پایدا ر بشه اون نظمی که بخواد سر فرصت و با خیال راحت بیاد ،راحتم میره ...خخخخ