2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
اینم عشقه من که همیشه لالا داره مامانش فداش شه
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا (:
این مطلب رو تو همین نی نی سایت دیدم گفتم اینجا بزارم تا شما هم بخونید برا واکسن دوماهگی نی نی هامون بدرد میخوره

برای واکسن دوماهگی
*مهمترین نکته اینه که حتما اول وقت برای واکسن بری که برات دردسر نشه
هرچقدر دیرتر بری نی نی بیشتر اذیت می شه!

*نکته دوم بچه رو زودتر از دوماه نبرید یکی دو روز تا یک هفته دیرتر اشکال نداره ولی زودتر نبرید!

*نکته سوم شکم نی نی رو سیر کنید و ببرید که خود گشنگی عامل گریه نباشه!

*نیم ساعت قبل از واکسن دو برابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده (مارک حکیم روغنی نیست صورتی هم هست دخترت بهتر می خوره) مثلا اگه 4500 باشه 9 قطره بهش استامینوفن بده!

*مواظب باش که موقع زدن واکسن خواب نباشه که بترسه
الهی بمیرم طفلکی ها موقع زدن واکسن حسابی جیغ می کشن و می ترسند گریههههههههههه

*با مامانت یا شوهرت برو موقع واکسن مجبورید پاشو سفت نگه دارید که پاشو تکون نده شاید تو دلت نیاد !
البته من خودم پاشو نگه داشتم گفتم منو ببینه و احساس امنیت بکنه

اول قطره فلج اطفال رو می دن که تا اینجا همه چی خوبه بعد روی رانش واکسن رو می زنن که نی نی گریه می کنه دخترمن چنان جیغی زد که تا حالا اونطوری گریه نکرده بود دلم کباب شد من سریع صورتم رو بردم کنارش آرومش کردم و خانوم واکسنیه اومد دوباره جیغ بچه رو در آورد و یه واکسن دیگه رو روی یه رون دیگه اش زد
در حالی که داری آرومش می کنی جای واکسن رو با پنبه ی الکلی بهت می دن برای یک دقیقه سفت نگه دار تا خونش بند بیاد و بعد ا گردو نشه و لباسشو بپوشون و براش توضیح بده که به خاطر سلامتش اینکارو کردی که فکر نکنه تنبیه شده! و سریع بگیر بغلت اگه امکانش هست می می بده بخوره که خیلی تو روحیه اش تاثیر مثبت داره و آرامش پیدا می کنه(اینم قسمت روانشناسی اش)
ههههههههههههههه

چون بهش استامینوفن دادی تا برگردی خونه می خوابه سعی کن پاهاشو با یه پارچه ببندی چون هر چقدر پاهاشو تکون بده درد می کنه و بیدار می شه و گریه می کنه
هر چقدر بیشتر بخوابه بهتره هم دردشو کمتر می فهمه و گریه نمی کنه و تکون نمی خوره که باعث تب بشه!
تقریبا تا ظهر همه چی خوبه
بعد از اینکه رسیدی خونه کمپرس سرد رو شروع کن
*کمپرس سرد برای نوزاد
یه دستمال خشک رو سرد می کنی ومی گذاری جای واکسن نباید خیلی سرد باشه که خدای نکرده بچه تشنج بکنه
پس دستمال سرد وخشکه خیس نباشه! تا سه ساعت بعد واکسن همین کارو بکن دستمال سرد رو برای یک دقیقه بزار رو پاش و 5-10 دقیقه استراحت و دوباره تا سه ساعت همین کار روتکرار بکن همین کار برای تب نکردن بچه هم کمک می کنه و هم دردش کم می شه و هم باعث نمی شه که بعدا گردو بشه

یادم رفت بگم روز اول چه تب داشته باشه چه نه از هر 4 ساعت قطره استامینوفن باید تکرار بشه یادت نره خیلی مهمه
بعد ازظهر کمی دردش شروع می شه راه ببرش که آروم بشه و بخوابه به پاهاش نخور که جیغش می ره به هوا تا عصر درد پاهاش خوب می شه از ظهر هم از هر یک ساعت دمای بدنش رو چک کن
چون قطره می دی انشاالله که تب نمی کنه

*نحوه گرفتن دمای بدن نی نی
من دماسنج دیجیتالی برای زیر بغل گرفتم دکتر گفت دمای زیر بغل هر چی دماسنج نشون داد با عدد 0/6 جمع بکن یعنی اگه 36/4 شد با شش دهم جمع کنی می شه 37
اگه دما از 37 بره بالا تب حساب می شه و از 38 به بالا خطرناکه
* اگه خدای ناکرده تب کرد
*آرامشت روحفظ کن
هر چقدر تو نگران باشی نگرانی و استرست به نی نی منتقل می شه و دمای بدنش بیشتر می شه
*تکونش نده تکون دادن بدن در هنگام تب خطرناکه اگه مجبوری راه ببریش نی نی رو تکون نده
*لباساشو کم کن یهو لختش نکنی بچه تشنج بکنه
*صورت و دست و پاهاشو با آب ملایم بشور (تاکید می کنم ملایم سرد نباشه ) اگه دیدی دمای بدنش اومده پایین که خوب از هر یک ساعت فقط چکش کن
*بهش آب جوشیده شده خنک شده بده حداقل 15 سی سی آّهم کمک می کنه شاید تشخیص دادی که دوبار بهش آب بدی دست خودته
* از هر 4 ساعت هم قطره یادت نره
اگه تبش پایین نیومد و بالا رفت رو پیشونی و شکم و کشاله رانش با گاز استریل خیس خنک که حسابی آبش روگرفتی براز
**یه نکته خیلی خیلی مهم درباره تشنج و تب
یکی از علت های تشنج اینه که وقتی تب داره بدن رو یهو سرد بکنی **
بدن نباید خیلی سرد بشه
*برای مواقع خیلی خیلی اظطراری همیشه تو خونه برای نی نی شیاف استامینوفن داشته باشید که اگه خدای نکرده خدای نکرده نی نی تشنج کرد سریع استفاده بکنید تا برسونید بیمارستان!
از فردای روز واکسن از هر 6 ساعت بهش قطره رو می دی و کمپرس گرم رو شروع می کنی
دقت کن موقع کمپرس تب نداشته باشه !
کمپرس گرم هم مثه سرد دستمال یا حوله رو گرم بکنید و بزارید روجای واکسن حداقل 3-4 ساعت ادامه بدید دقت کنید کمپرس گرم رو روز اول شروع نکنید که باعث تب می شه
روز سوم هم خیلی ها می گن از هر 8 ساعت قطره بدید راستش چون دختر من تب نداشت ندادم

قبلا ها می گفتند بهتره تا سه روز جای واکسن آب نخوره من خودم رعایت کردم
اگه می تونی اون شب خونه مامان یا کسی که می تونه کمکت خونه باش یا اونا بیان پیشت که بتونی از تجربیاتشون استفاده کنی و دچار فشار روحی نشی

در نهایت نگران نباش خیلی از بچه ها این دو روز رو خیلی راحت می گذرونن من دیگه سختشو گفتم که خودت رو آماده کنی در سخت ترین حالت هم این دو سه روز به خوبی می گذره
تو این سه روز نی نی هم بی قرار می شه وهم شیر کم می خوره نگران نباش طبیعیه رفلکسیه که بدنش به خاطر واکسن از خودش نشون می ده
امیدوارم تجربیاتم به دردت بخوره!
موفق باشی دوستم! در همه حال خدا رو از یاد نبر!
مرسی بامبو جونم خیلی عالی بود
راستی قطره استامینوفن رو سر خود بدون مشورت پزشک بدیم اشکال نداره ؟

من از الان دارم دق اون روز رو میخورم که میخوام بخاطر واکسن نینی 3 شب نخوابم :((((((

همین جوریش شبها و روز ها از دل پیچه و زور زدنهاش کلافه شدم . راستی کی نینی ها رو قلتک می افتن و این دردسرهاشون کم میشه ؟؟
قربونشون برم که خودشون زبون ندارن بگن کجامون درد میکنه و چمونه . طفلی ها :((((
یه سوالی داشتم بچه ها میشه راهنماییم کنین
نینی من خیلی اشیرشو پنیرک میکنه و بالا میاره ، حداقل روزی 2 بار
دخترم اصلا این جوری نبود
این بالا آوردن خیلی خطر ناکه همش میترسم خفه شه ، همیشه یه وری میخوابونم که شیر برنگرده ،
یه بار شیر از بینی اش زده بود بیرون :(((
نینی های شماهام این طوری میشن ؟
چی کار میکنین؟
میدونین چه کار کنم که دیگه بالا نیاره؟؟
سکوت من هیچگاه نشانه رضایتم نبود... من اگر راضی باشم با شادی میخندم،سکوت نمیکنم!
سلام بچه ها به همممه تبریک می گم و امیدوارم این بی خوابی ها از لذت مامان بودنمون کم نکنه!!

بچه ها شما از کی ورزش رو شروع کردید؟
بعد کسایی که بی حسی نخاعی بودن الان کمر درد یا کتف درد ندارن؟
شبچه های سزارینی هنوز خونریزی دارید؟
من کلا سمت راستم به مشکل خورده ... کمرم.... کتف راستم..... حتی پای راستم وقتی چهار زانو می شینم درست خم نمیشه...:((

خیلی نگرانم می ترسم روم بمونه.... شماها نظری ندارید؟
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
مررررررررررررررررررررررسی بامبو جون از اطلاع رسانیت بووووووووووووووووووووس

وووووووووی نگران شدم من دست تنهام....استرسی شدم که تنهایی بعد واکسن چکارکنم
خدا خودش کمکم کنه که بهرادم زیاد اذیت نشه.....
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
اینارو من کپی میکنم (:

بابت قطره A+D ویا مولتی ویتامین

دقت کنید که الان اکثر مولتی ویتامین های خارجی مقدار دوز ویتامین آو د روتقریبا نصف دارند یعنی ویتامین د باید 400 باشه ولی بعضی از خارجی ها 200 واحده من از روز اول به جای آ و د مولتی می دادم اونم بیبی جویس شرکت ویتال یادمه اولین بسته رو روشو خودم دیدم دوزشون درسته

چند روز پیش دیدم دکتر دخترم مولتی ایرانی براش نوشته تعجب کردم پرسیدم اون گفت که الان اکثر مولتی های خارجی دوز A+Dکمه
منم اومدم خونه دیدم ای دل غافل بلهههههههههههههه
یعنی دو ماه مقدار آد رو درست خورده بعدا که مولتی هایجدید رو گرفتم دوزش نصف بوده
خلاصه اعصابم بهم ریخت
شما دقت کنید این اشتباه منو نکنید و روی دوز ویتامین ها حساسیت به خرج بدید
البته ایرانی ها دوزشون درسته
فقط اشکالش اینه که خیلی روغنیه و می پره تو گلو نوزاد کمی با شیر خودتون قاطی کنید با شیشه یا هر چیزدیگه ایی که می دونید بهش بدید
سلام.
سلام یه مادر دست به دعا.
بچه ها برای من و نیوفولدر بی گناهم دعا کنین.
توی این شبای مقدس، هرلحظه که دلتون گرفت و دعاتون گیرا شد، من و فسقلی بی پناهمو جلوی چشمتون بیارین و برامون دعا کنین.
فسقلی نباید تقاص گناهای منو پس بده. اون خیلی معصوم و نجیبه....
خواهش می کنم توی دعاهاتون برای حل شدن مشکل ما هم حتما" دعا کنین.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
مسائلی که مادر شیرده بهتر است رعایت کند عبارتست از:
1- از عصبی شدن و حرص خوردن و ناراحت شدن بپرهیزد.
2- از بیخوابی و بد خوری و تکه تکه خوردن پرهیز کند.
3- از شیر دادن بی موقع پرهیز شود.
4- مادر بهتر است که کودک خود را در سمت چپ خود بخواباند.
5- بهتر است که لباس زیر کودک از پنبه و نخ و سفید باشد.
6- بعد از شیر دادن به کودک، او را بحالت ایستاده قرار داده و بین دوکتف کودک را به آرامی ماساژ دهید تا آروغ بزند و سپس او را در سمت چپ خود بخوابانید.
7- بهتر است که مادر تجربه کرده و بداند که چه زمانی کودک جای خود را کثیف می کند، بلافاصله پوشک او را عوض کند.
8- دمای اتاق را طوری تنظیم کنند، تا کودک دچار سرماخوردگی نشود.
9- برای شیر دادن، مادر به گونه ای عمل کند که جلوی تنفس کودک را نگیرد.
10- بهتر است که حدود 5/2 تا 3 ساعت یک بار به کودک شیر داده شود.
غذای مادران شیر ده
1- استفاده از مایعات بخصوص آب روزی 6 لیوان؛ نیم ساعت قبل از غذا و 5/2 ساعت بعد از غذا میل شود.
2- روزانه چند لیوان انواع آب میوه جات + 1 قاشق غذا خوری عسل با آب میوه جات مخلوط شده در طول روز بمرور میل کنند.
3- روزانه 2 لیوان شیر بادام میل شود.
4- برای ازدیاد شیر از این دم کردنی، روزانه حد اقل 2 لیوان با 1 قاشق غذا خوری عسل میل شود.
5- در صورت کمبود شیر مادر، 2 قاشق مربا خوری رازیانه و 2 قاشق مربا خوری بذر شوید را با 3 لیوان آب جوش بمدت 30 دقیقه در قوری چینی دم کرده در طول روز بمرور با عسل میل شود.
6- مهمترین توصیه به مادران شیر ده که موجب افزایش شیر آنان می شود، عبارت است از: استراحت و خوابیدن مادر بمدت 2 ساعت بعد از ظهر است تا شیر ساخته شود؛ در غیر این صورت شیر به اندازه کافی ساخته نمی شود.
7- بهتر است که مادران از غذاهای ممنوعه استفاده نکنند.
8- بهترین روشی که بمادران شیر ده توصیه می شود عبارت است از: استفاده از انواع میوه جات و سبزیجات فصل، استفاده از چهار نوع مواد غذائی (پروتئین ها، قندهای گیاهی، چربیهای گیاهی و ویتامین ها یا میوه جات).
9- مادران شیر ده غذا را خوب بجوند و 2 قاشق قبل از سیر شدن دست از غذا بردارند تا نوزادشان دچار نفخ و دل درد نشود.
10- مادران سعی کنند که هر لقمه غذا را بین 50 تا 60 بار بجوند تا گوارش سالمی داشته باشند.
11- بهتر است که مادران شیرده از تنوع غذائی برخوردار باشند تا تمام املاح و ویتامین های مورد نیاز نوزاد و مادر تامین شود.
12- حدود 90 در صد غذای مادران بهتر است که گیاهی باشد و 10 در صد غذایشان حیوانی باشد.
13- بهترین مواد قندی برای مادران شیرده، عسل و کشمش سایه خشک و آفتاب خشک می باشد، ضمناً از مصرف انجیر و روغن زیتون غافل نشوند.
14- بهتر است که مادران 3 ساعت قبل از خواب این مواد قندی را استفاده کرده و سپس به نوزاد خود شیر دهند تا نوزاد هنگام شب با آرامش خاطر بخواب رود.
15- مادران شیر ده بهتر است که سالاد را همراه لیمو ترش تازه و روغن زیتون و 1 قاشق غذا خوری عسل، همراه سالاد قبل از غذا میل کنند.
16- مادران هنگام شیر دادن بهتر است که نوزاد را نوازش کنند و با عشق به او شیر دهند تا رشد نوزادان سریع شود.
17- مادران بهتر است که به نوزادان تا قبل از 7 ماهگی، هیچ نوع غذا ئی را ندهند.
18- به مادران شیرده توصیه می شود که نسبت به خود و نوزادانشان بهداشت روحی و جسمی و تغذیه را رعایت نمایند.
19- به مادران شیر ده توصیه می شود که در هر حال نشاط و شادابی خود را حفظ کنند و آرامش داشته باشند.
زیرا کلیه حالت های روحی و روانی و جسمی مادر به نوزاد خود انتقال پیدا خواهد کرد.
20 – در صورت عدم رعایت مسائل بیان شده، هم مادر و هم نوزاد دچار کسالت روحی و جسمی خواهند شد
منیلا جان:
همه بر سر زبانند و تو در میان جانی///چه مکانی بهتر از جان که تو در میان آنی
2810