2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078875 بازدید | 24360 پست
ادرس سایت جدول چینی :
برای تبدیل تاریخ ها از شمسی به میلادی:http://www.rismoon.com/dateconvert-fa.html
و برای قرار دادن توی جدول چینی:http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm
فقط تو این قسمت جدول چینی:بالا تاریخ تولدتون و پایین تاریخ پریودیتون رو بنویسین..و عدد 3 رو برا منطقه زمانی بزنین..موفق باشین
ژانویه:1
فوریه:2
مارس:3
اوریل:4
مه:5
زوئن:6
جولای:7
اگست:8
سپتامبر:9
اکتبر:10
نوامبر:11
دسامبر:12


کوچه ها را بلد شدم.خیابان ها را .مغازه ها.رنگهای چراغ راهنمایی را.جدول ضرب را.و دیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم.اما هنوز گاهی میان آدم ها گم میشوم."آدم ها را بلد نیستم"
راستی بچه ها من یه چیزی کشفیدم. نمیدونم درسته یا نه؟
تعداد هفته و روز رو توی سونوگرافی از روی CRL یا همون قد نینی از سر تا باسن اندازه میگیرن....
به نظر من هرچی این عدد با عدد پریودیت نزدیک باشه یعنی قد نینیت توی رشد طبیعیشه.
هر چی کمتر از تاریخ پری باشه یعنی نینیت قدش کوتاهتره و هر چی بیشتر از تاریخ پریت باشه یعنی نینیت قدش بلندتره!!!

البته این فقط بالاتنه نینیه. اما خب یه معیاریه دیگه!!!



تستهای غربالگری

آزمایشات غربالگری سلامت جنین جهت غربالگری سندرم داون ، سندرم ادوارد، سندرم پاتو ، بیماری SLOS و ریسک مسمومیت حاملگی (پره اکلامپسی) مورد استفاده قرار می گیرد.
این آزمایشات در دو مرحله انجام می شود:
1- تست های غربالگری سه ماهه اول : اصطلاحأ به آن FTS گفته می شود. به طور همزمان دو شاخص خونی (مارکر های PAPP-A و Free BhCG) و یک شاخص سونوگرافی (مارکر NT) که از ابتدای هفته یازدهم تا انتهای هفته 13 (هفته 0+11 الی 6+13)اندازه گیری می شود. این تست ها در این مرحله قدرت تشخیص معادل 85 % دارد ، یعنی از هر 100 مورد سندرم داون قابلیت تشخیص 85 مورد را دارد.
2- تست های غربالگری سه ماهه دوم : به طور اختصار به آن کواد مارکر گفته می شود. در این مرحله فقط چهار شاخص (مارکر) خونی بین هفته 14 الی 22 اندازه گیری شده و قدرت تشخیص معادل 80 % دارد ، یعنی از هر 100 مورد سندرم داون قابلیت تشخیص 80 مورد را دارد.
3- تست های متوالی (Sequential) : بیمار هم مرحله اول را انجام داده ولی ریسک گزارش نمی شود و سپس در هفته 15 حاملگی تست های سه ماهه دوم را انجام داده و با استفاده از 7 مارکر ریسک محاسبه و گزارش می شود. قدرت تشخیص این تست معادل 95% دارد ، یعنی از هر 100 مورد سندرم داون قابلیت تشخیص 95 مورد را دارد. که کاملترین پروتکل غربالگری سندرم داون در دنیا می باشد .
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوی NT آیدا جون :
طبق پری: 12 هفته و 1 روز

جنین در وضعیت سفالیک با ضربان قلب منظم 160 در دقیقه

BPD=14 HC= 61 FML= 5 CRL= 51

حدود 11 هفته و 4 روز

جفت در موقعیت خلفی با ضخامت نرمال و گرید صفر

حجم مایع آمینیون درحد طبیعی

NT= 1 , NB= 2/1

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
من روز 5 شنبه 24/9/90 رفتم سونوی NT.

طبق آخرین پری و سونوی NT سن بارداری من 12 هفته و 6 روز بود.

CRL=65mm یعنی 6.5 سانت بود عزیزم.

دهانه رحم بسته است.

آدنکسهای دوطرف نمای طبیعی دارند.

در لگن ضایعه فضاگیر دیده نشد.

مثانه و عروق لگن نمای طبیعی دارند.

جنسیتش و گفت هفته بعد بیا بهت بگم که من 3 هفته بعدش رفتم و دخملی بود هوراااااا

خیلی هم شیطون و وروجک بود و خیلی تکون میخورد به قول باباش جفتک مینداخت..

زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
2805
من 7 دی 90 رفتم سونو ان تی:

طبق سونو 11 هفته و 6 روزم بودu

(BPD)..... میلیمتر 20

(CRL)..... میلیمتر 59

(NT)...... میلیمتر 6/1

طول سرویکس : 36 میلیمتر


* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
من 12دی 90 رفتم سونو ان تی به این شرح :

طبق سونو 12 هفته :

(BPD)..... میلیمتر 17

(CRL)..... میلیمتر 52

HC= 67
FML= 6
جفت در موقعیت فوندال با ضخامت نرمال و گرید صفر
دهانه رحم بسته و حجم مایع آمینیون طبیعی
(NT)...... میلیمتر0.6

طول سرویکس : 36 میلیمتر
سلام
منم پیو جان همون فاطمه ام
من 3/10 رفتم سونو ان تی
طبق سونو 13 هفته بودم همه چی عالی بود جنسیتم اون موقع گفت هفته بعد که رفتم گفت نی نی پسره جفتم در وضعیت فونداله با گرید 2
پسمله نازمم 11 سانتی متره البته الان تو هفته 15 ها تاریخ زایمانم 6 تیر برام زد
خدایا آنی وکمتر از آنی ما را به خومان وا مگذار
سلام دوستان به به تاپیک رونق گرفته
من سونو رفتم اما هفته0 1 و همه چیز خوب بود.
29آذر هفته 10 بودم الان احتمالا باید هفته 13 باشم.
همه اطرافیان اصرار میکنند برم و جنسیت نی نی رو بفهمم اما شوهرم و خودم مخالفیم. هیچ چیزی به اندازه این گنگی برام لذت بخش نیست
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
من روز یکشنبه 18/10/90 رفتم سونوی NT.
طبق آخرین پری و سونوی NT سن بارداری من 12 هفته و 4 روز بود.
CRL=60mm
دهانه رحم بسته است.
طول سرویکس 28
مثانه و کلیه ها نرمال بودند
جنسیتش رو گفت احتمالا دختر
تاریخ سونو: 18/10/1390

nt= 1.6
nb= present
CRL=7mm
cervix= 33mm
خونریزی= خیلی کم اما قابل مشاهده
جفت: پایین
تعداد رگ های بند ناف= 3عدد
تمامی اجزای داخلی قابل مشاهده و نرمال
دختــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

سن بارداری بر اساس آخرین پری بود 12هفته و 4 روز
سن بارداری بر اساس سونو: 12هفته و 5 روز
بچه ها این مطلبو به نقل از سایت ایران سلامت در مورد خوابیدن خانمهای باردار اینجا میگذارم:

دکتر مریم کاشانیان متخصص زنان و زایمان، رییس مرکز آموزشی درمانی شهید اکبرآبادی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید لزومی ندارد در دوران بارداری از طاق‌باز خوابیدن بترسید

سلامت: خانم دکتر کاشانیان! بسیاری از افراد به پشت یا همان طاق‌باز خوابیدن زنان باردار را یکی از خطرات بالقوه برای جنین تصور می‌کنند، آیا این موضوع صحت علمی دارد؟

متاسفانه به دلیل باورهای سنتی در میان زنان باردار این دستورالعمل به شدت رعایت می‌شود که زن باردار نباید به پشت بخوابد و اگر بخوابد ضربه‌ای به سلامت جنین وارد می‌شود یا خفگی ایجاد می‌شود. درحالی که این موضوع به هیچ عنوان پایه علمی ندارد و هیچ پزشکی این توصیه را به زنان باردار نمی‌کند. خانم‌ها باید آزاد باشند که به هر صورتی که راحت هستند بخوابند حتی به صورت طاق‌باز و این وضعیت هیچ ضرری را برای زنان باردار ندارد. خوابیدن در وضعیت‌های مشخص فقط در شرایط استثنایی و خاص از سوی پزشک تجویز میشود به عنوان نمونه در صورتی که فشار خون مادر بالا بوده یا جنین رشد طبیعی نداشته باشد. این نوع باورها باعث تغییرات خلق و خو، دلشوره، بی‌خوابی و اضطراب در زنان باردار می‌شود. بنابراین طاق‌باز خوابیدن برای زنان باردار در هر زمان بارداری حتی ماه‌های آخر هیچ ممنوعیتی ندارد و هیچ فشاری به آنها وارد نمی‌کند.

سلامت: یکی از دلایلی که ذکر می‌شود این است که در این وضعیت خون‌‌رسانی به جنین مختل می‌شود، آیا این موضوع صحت دارد؟

در وضعیت خوابیده به پهلوی چپ خون‌رسانی جفت بهترین وضعیت را دارد ولی در خانم باردار‌ای که هیچ‌گونه مشکلی ندارد در سایر وضعیت‌ها نیز خون‌رسانی جفت کافی است و بنابرین ضرورتی برای خوابیدن مداوم به پهلوی چپ وجود ندارد.

سلامت: آیا روی شکم خوابیدن برای مادران باردار مضر است؟

خیر. همان طور که عرض کردم مادر در هر وضعیتی که دوست دارد و راحت است، می‌تواند بخوابد. شاید درماه?های آخر بارداری برای خود مادر روی شکم خوابیدن دشوار باشد ولی اگر دشوار نیست ممنوعیتی ندارد.

سلامت: چه وضعیت خوابیدنی برای زن باردار بیشتر توصیه می‌شود؟

قاطعانه به شما اعلام می‌کنم که هیچ نوع وضعیت خاص و ایده‌آلی برای زنان بارداری که مشکلی ندارند توصیه نمی‌شود و من به آنها سفارش می‌کنم در هر وضعیتی که خودشان به آن عادت دارند و راحت‌ترند، بخوابند بدون هیچ نگرانی. در موارد خاص برحسب نیاز توسط پزشک شکل خوابیدن یا سایر وضعیت‌ها به بیمار گفته می‌شود.

سلامت: بعضی از مادران در دوران بارداری دچار اختلالات خواب و بی‌خوابی می‌شوند. علت چیست و برای برطرف شدن آن چه توصیه‌ای دارید؟

این اختلالات بیشتر به دلیل تغییرات روانی و جسمانی است که در زنان باردار به وجود می‌آید وتا آخرین ماه بارداری ادامه دارد. احساس خستگی، تغییرات خلق و خو، سر درد، درد‌های پراکنده در اندام‌ها و نیز درد کمر و شکم و تنگی‌نفس و تغییرات وسیع دیگری که در فیزیولوژی بدن در زمان بارداری اتفاق می‌افتد، همگی می‌توانند روی خواب تاثیرگذار باشند. این موضوع نیز جای نگرانی ندارد و امری است طبیعی. به خانم‌های باردار توصیه می‌کنم در طول مدت بارداری کمتر از نوشیدنی‌های کافئین‌دار استفاده کنند و در صورتی که این بی‌خوابی ادامه داشته باشد و روی زندگی آنها اثر منفی بگذارد، می‌توانند با نظر پزشک متخصص خود از قرص‌های آرامبخش هم استفاده کنند.

سلامت: چند ساعت خواب برای زنان باردار مفید است و توصیه می‌شود؟

به دلیل اینکه میزان خواب در زنان باردار به افزایش احساس آرامش در آنها کمک می‌کند بین 7 تا8ساعت خواب در شب و یک استراحت1 تا 2 ساعته در نیمروز برای این افرد طبیعی و مفید است.

سلامت: و حرف آخر؟!

تاکید می‌کنم که زنان باردار نباید چندان به گفته‌های عامیانه اتکا کنند و اگر سوالی دارند بهتر است با پزشک متخصص خود در میان بگذارند تا جواب و توصیه علمی دریافت کنند.
دکتر سولماز پیری،متخصص زنان و زایمان و فوق‌تخصص طب مادر و جنین میگوید:از سه ماهه دوم ترجیحا به پهلوی چپ بخوابید

وقتی که شما طاق باز می خوابید رگ‌های بزرگ بدن که دیواره نازکی دارند، تحت فشار قرار می‌گیرند و بازگشت خون رگ‌ها از پاها و نیمه پایینی بدن به سمت قلب مختل می‌شود. وقتی خون در رگ‌های پا تجمع پیدا کند و خون کافی به قلب نرسد مادر باردار دچار افت فشارخون می‌شود...

اگر خانم‌های باردار به خصوص آنهایی که جنین درشت یا بارداری چندقلو دارند، در اواخر بارداری‌ زیاد طاقباز بخوابند، خون به اندازه کافی به مغزشان نمی‌رود و ممکن است دچار دوره‌های کاهش سطح هشیاری شوند و حتی غش کنند. این کمبود فشارخون روی رحم و جنین هم اثر می‌گذارد و خون کافی به جنین هم نمی‌رسد. تجمع خون در رگ‌های اندام تحتانی یا پاها هم می‌تواند زمینه را برای ایجاد لخته فراهم کند که برای مادر خطرناک است. به همین دلیل به خانم‌های باردار توصیه می‌کنیم از سه ماهه دوم به بعد به خصوص از هفت ماهگی به بعد به پهلو بخوابند تا وزن رحم به رگ‌های بزرگ فشار نیاورد. اگر سعی کنید به پهلوی چپ بخوابید بسیار بهتر خواهد بود زیرا در سمت راست شکم، کبد و ورید اجوف تحتانی که یکی از بزرگ‌ترین وریدهای بدن است، قرار دارند. کمترین فشار، زمانی به این وریدها وارد می‌شود که خانم باردار به سمت چپ بخوابد. خانم‌ها می‌توانند در دوره‌های کوتاه‌مدت طاقباز هم بخوابند ولی باید هر چه سریع‌تر به پهلو برگردند. اگر خانمی همیشه عادت داشته طاقباز بخوابد، بهتر است با استفاده از یک بالش، وضعیت خود را طوری تنظیم کند که وزن رحم متمایل به پهلو شود و مشکلی پیش نیاید. بسیاری از عوام عقیده دارند خانم باردار برای آنکه بخواهد از یک پهلو به پهلوی دیگر تغییر وضعیت بدهد، باید بنشیند و سپس به پهلوی دیگر بخوابد تا بندناف دور گردن جنین نپیچد. این تفکرکاملا غلط است. مثالی که من همیشه برای خانم‌های باردار می‌زنم این است: اگر ماهی‌ای را با یک تکه نخ کاموا ببندید و داخل تنگ آب بیندازید، این ماهی به هر حال دائم در حال شناست. ممکن است حلقه‌ای از این کاموا دور بدن ماهی هم بپیچد ولی هرگز سفت نمی‌شود. ممکن است حلقه‌ای از بندناف هم دور گردن یا اندام‌های جنین بیفتد اما اگر مایع کافی اطراف جنین باشد، این حلقه سفت نمی‌شود و معمولا مشکلی برای جنین ایجاد نمی‌کند. جالب است بدانید از هر چهار نوزادی که متولد می‌شوند یکی از آنها حداقل یک حلقه از بندناف دور گردنش دارد. این حلقه معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کند مگر در موارد خاص که مایع‌آمنیوتیک کم یا حلقه چند بار دور گردن جنین پیچیده شده باشد. هیچ‌کدام از موارد بسیار نادر دیگر نیز به حرکات مادر مربوط نیست و بیشتر ناشی از حرکات خود جنین است بنابراین اصلا نیازی نیست خانم‌های باردار خود را نگران کنند اما در مورد دمر خوابیدن، درست است که مایع اطراف جنین نقش جاذب فشار را دارد ولی این اثر صددرصد نیست و نباید وزن مادر روی رحم بیفتد ولی اگر خانمی در یک ساعتی از خواب بیدار شود و ببیند که در وضعیتی خوابیده که وزنش روی رحم افتاده و این خارج از اراده خودش بوده است، نباید نگران شود ولی بهتر است هرچه سریع‌تر وضعیتش را تغییر بدهد و هرگز به طور ارادی وزنش را روی رحم نینداز
زن یعنی در فکر وعده بهشت.....در جهنم زمین بی سرنوشت
بچه ها طبق گفته آزمایشگاه نیلو کسایی که اسمشون توی لیست این لینکه توی ایران مدرک سونوی NT دارن و دوره شو دیدن:
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز