2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
ممنون بهارا جون ، ان شاالله بسلامتی و خوشی برای خودت و همه موادی باهاش کار میکنی چی هس مگه ؟! بنظر منکه یه ماه اسیدو بخور و بروووو دنبال اهدافت ! من دکترم آخه !
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
نورااااااااااای گل گلی سلاااااااام عزیزمممم ما یه گروه دیگه تلگ رامی داریم که سه تا مون توی گروه ملی هم عضوش هستیم می مونه چند تای دیگه که تعدادشون زیادم نیستن ، از جمله همین مهدیه گلی یا تینای خودمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثریا خوفی ؟ تو چه کردی برا دومی ؟! من آمار گیر هستم ، مامور تشویق به دومی ! حالا هر شب خودمو فحششششششششش میدما ، تازه این قبل اومدنشه ! همون باشه این اولیا یکم بزرگتر شن والا بهتره ! ینی برای مامانای بی اعصابی مثله من بهتره ها ، اگه ریلکس و بی خیالین ک هیچی بعد دومی سومی ام بیارین !
من پنجشنبه که نبودم ، امروز اومدم دیدم پرینترمو با یه مدل دیگه عوض کردن ! خراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باید یه جا میگفتم فحش شونم میدادمممممممممممممممممممممم
لیلی آنلاینی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پسر طلا خوبه ؟ راستی الان چیکارش میکنی برا سرکارت ، می بریش مهد دیگه نه ؟! طبق همون روال گذشته ؟!
من دارم کم میارمممممممممم نمی تونم سرکارمو تحمل کنم درد دارم شیکمم هم داره منفجرررررررررررررررررر میشه کلی روش خط خطی شده ، کلی ناراحتشم ، اون بار اینجور نشده بود ، اینا از کجا اومدن ! چقد بده !!!!!!!! بعدشم جای ترک ها درد داره ، می سوزه ، چرب هم میکنم فایده نداره قد گوریل شدم خب معلومه باید ترک بخوره دیگه معده امم با چیزی بنام رژیم و کم خوری و پرهیز و مراعات و اینا اصلا اشنایی نداره خره ! هر چی میگمش کم بخور حالیش نیسسسسسسسسس چه کنم من این پنج هفته ی مونده رو نترکم ؟!!!!!!!! صبا هم علاوه بر شبا شیکمم سفتتتتتتت میشه نمی تونم جم بخورم به دکترم قبلا ک گفته بودم میگف اگه سفت شدنش با استراحت برطرف بشه مشکلی نیست انقباض نیست ، برای منم همینه ، ولی دیگه همش منقبضه مگر اینکه طولانی مدت دراز بکشم و راااحت بخوابم ، اونم کووووو کجاستتتتت ؟!!!! آقا غر غرم میاد خووووووووو هیشکی ام نیس درک کنه یا اصلا کسی نیس بهش بگمممممممممم
یکی منو دعا کنه کارام جمع و جور شه بگم نمیامممممممممم خب لامصب کار نیست که ، واسه یه رقم باید دنبال هزار نفر بگردم بلکه یکلی اطلاعات بده خووو اینجا کارایی من باید بکنمااااااااا اینجوریه والا بقیه کاراشون رو رواله و منظمه ! خب چرا آخه ؟! نه که خودمم خیلی ادم منظمیم کار منظمی هم گیرم اومده ایششششششششششششششششششششششششششش
2810