2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رومینااااااااااااااااااا حسابداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چند روزیه فکرم پیش نیلوه ..چی کار کردی نیلو هنوز برای دومی اقدام نکردی؟ بابات خوبه؟ ترانه چی خوبه ؟ از پوشک گرفتیش؟ پروژه پوشک ما خیلی بد پیشرفت می کنه کسی همکاری نمیکنه آیشین از همه بدتر تا نبردیش دستشویی امکان نداره که بگه.......... منم دیگه بی خیال شدم گفتم هر وقت گفت همون موقع فقط روهای تعطیل می برمش
منم اینجا رو دوست دارم داشتم و دارم ولی همه بی معرفت بودن خب حق هم دارن کوشی به این راحتی در دسترسی کی دیگه میاد این سایت داغ
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
شماره تونو می دم بچه ها دعوتتون کنن من ک گوشی درست و درمون نداشتم نرفته بودم الان شاید موندگار شدم ولی از اینجا حیفم میادددددددددددد خاطرات خوبی برام داشته و داره و دوستای خوبی خیلی خوبببببببببببب مثل شمااااااااااااااااااااااااااااا
تینا پایه ای ؟ رومینا که اعلام آمادگی کرده ! و هر کس دیگه تر گل ؟ شیما من شماره ی ترگل ر و ندارم وشاید دوستای خاموش دیگه و دوست خوبم ک کلا خاموش شده کاش روزی بیای و جبران همه ی حرف نزدن هات حرف بزنی درد و دل کنی و بگی و کاشششششششششششششش
راستی یه پیغامم واسه پپو دارم خیلییییییییییییییییییییییییییییییی بی معرفتی خیلی زیادددددددددددددددددددددددددددددددددددد زیاده زیاد همین
یاد روزایی که واسه خواب آرنیکا آه و ناله داشتم روزایی که واسه غذا نخوردنش زار می زدم روزایی که واسه قدش غصه خوردم روزایی که واسه از شیر گرفتنش عزا دار بودم روزایی که از راه رفتنش و چار دستو پاش و اینا گفتم روزایی که اینهمه به بقیه دلداری الکی دادم !!!!!!!!!!!!!!!! چقده انرژی گذاشتم من همین مدلی ام بازم می زارم واسه ی همه ی دوستای مجازی و حقیقی ام دل بسته میشم دل بسته می مونم یادم میاد و غصه می خورم اما قده همین لحظه فقط غصه دار میشم تموم میشه میره مثل زمان هایی ک همه رفتن و نموندن این هم از دل پر من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واسه ی اینجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
منم اینجا رو دوست دارم داشتم و دارم ولی همه بی معرفت بودن خب حق هم دارن کوشی به این راحتی در دسترسی کی دیگه میاد این سایت داغون
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
رومینا جان یادم نبود شرمنده آتنااااااااااااااااا منم خیلی به یادتم خیلی خیلی وقتااااااااااااااا حتی شبا وقتی اون مسیر ال گلی رو می ریم به طرف خونه آیشین هم میگه داریم می ریم پیش آرمیکاااااااااا...بعد هم میگه یادته آرمیکا چقد دختر خوبی بود شلوغی نمی کرد........ شیمااااااااااااااااااااا دوست دارم دلم برای گل پسرت تنگ شده منم اینجا رو دوست داشتمممممم و دارممممممممم ولی همه که مثل ما نیستن احساساتی باشن و وابسته من وایبر و واتس ندارم و البته نمی خوام هم داشته باشم چون دیگه همین یک ذره به خونه زندگیم رسیدن هم تعطیل میشه