2777
2789
سلام به همه خانمهای هنرمند. من میخوام برم کلاس خیاطی یه چرخ خوب میخام بخرم که از لحاظ کارایی هم خوب باشه هم بتونم استفاده بهینه خوب ازش بکنم.و زخیم دوزی هم بشه باهاش انجام داد. اموزشکاه میگه ژانومه بخرم ولی من دوست دارم کاچیران بخرم که قطعاتش هم درصورت خراب شدن بشه گیر اورد . و کاچیران هم قیمت متوسط هم داشته باشه . از الان از همه بانوان هنرمند که جوابگویم هستن کمابل تشکر رو دارم . سپاس فراوان
دوس دارم برگردم به اون روزایی که بابام بیدارم میکردو میگفت پاشو ببین

چقدر برف اومده مدرسه ها تعطیله !!!!!!
بیشتر ببینید
معلومه کسی زیاد اهل خیاطی نیست . ای وای مننننننننننننننننننننننننننننن

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یسلام گلم . یعنی چی که داغ میکنه . یعنی نمیتونه مثلا 2 ساعت کار کنه ؟

بیشتر ببینید
فکر میکردم خیلی بهم کمک بشه . ولی معلومه زیاد اهل خیاطی اینجا نیست

بیشتر ببینید
گول حرف فروشنده ها رو نخور.اونا معمولا استوک رو پیشنهاد میدن یا جنسی که براشون سود بیشتری داره...و از همه مهمتر از نمایندگی اصلی بخر چون بعضی نمایندگیها فرعی هستند ..
مدل الگانس کدوم میشه . من الان تو سایتش که دیدم . و زنگ زدم گفتش مدل نیولایف کد5000 خوبه

بیشتر ببینید
من هم استوک خوشم نمیاد ترجیح میدم کاچیران بخرم که بشه اگه مشکلی پیش اومد بدیم نمایندگی درست بشه

بیشتر ببینید
من فاف دارم عزیزم اماخیلیییییییی ساله میگذره سریه اولشه که آلمانیه بعدا ایران زد و ... به نظر من ژانومه بخر در مورد brother هم سرچ کن
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
بیشتر ببینید
دل آرام جان ممنون از راهنماییت . با این تحریم ها و این نبود قطعاتش میترسم به مشکل برخورد کنم. ترجیحا همون کاچیران که حد اقل قطعاتش بشه گیر اورد. فقط نمیدونم کدوم مدل کاچیران بهتره

بیشتر ببینید
از دوستان راهنمایی میخواستم که یکی از مدلهای کاچیران رو بگیرم که بهتر و کاراییش بیشتر باشه

بیشتر ببینید
خب عزیزم فاف همون کاچیرانه دیگه دوستم پس همین کاچیران برات خوبه...ژانومه اصلش که پیدا کنی حرف نداره دیگه بزنم به تخته من خلییییییییییییییییییییییییی از چرخم راضی بودم و هستم همون مدلش که شبیه نیو لایفه اونه توی این حدود 10 ساللللللل فقط یه بار لامپش و عوض کرردم! عاشقشم دوست خوبمه
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
بیشتر ببینید
دل ارام جان ببخش که متوجه نشدم. من اخه الان تازه کار هستم و اصلا به خیاطی هم فکر نمیکردم برای همین هیچوقت درموردش اطلاعاتی نداشتم . ولی الان که میخوام شروع کنم دنبال یه مدل بودم که برام کامل باشه و مشکلی پیش نیاد . الان که سایت رو چک میکنم . فکر کنم همون نیولایف خوب باشه

بیشتر ببینید