2777
2789
عنوان

یکم سلیطه بازی یادم بدین 😥

2437 بازدید | 54 پست

خیلی بی سرو زبونم 

میخوام از حقم دفاع کنم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

میخوام داد بزنم اما نمیتونم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی حرفی زدم بپر چنگش بزن گیساشو بکش😂

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
منم بیام کنارت یاد بگیرم😁 سلیته بودن خوبه😅

خیلی خیلی خوبه 

انقدر بدم میاد بلد نیستم دعوا کنم

هرکس اذیتت کرد جیغ بزن و با صدای بلند جوری که همه بشنون جوابشو بده😎من همیشه اینکارو میکنم همه بهم م ...

همین دیگه نمیتونم جتی تو حرفای عادی هم صدای آرومی دارم 

2810