2777
2789

سلام دوستان‌میشه لطفا کسانی که جراحی رحم انجام دادن بگن قبلش باید چه کارهایی کرد ؟بعدش چطور؟عمل خیلی سخت و خطرناکی هستش؟😔😔میشه هرکسی تجربه ای داره بگه لطفا 

مادرم باید رحمش برداشته بشه ولی شنیدم عمل سنگین و سختیه خیلی ترسیدم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا زندایی  من انجام داد

دو سه روز اذیت بود ولی خیلی سخت نبود

اصلا نگران نباش

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
یه سوال بعدش دیگه پری نمیشه زن

نه دیگه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

عزیزم عمل سختیه تقریبا جای رحم که خالی میشه اعضاای داخلی به قول معروف دنبالش میگردن . تقریبا بیشتر دردش همون شب اوله ولی بعدش بهتر میشه بعدشم دیگه راحت میشه از سرطان های مختلف . نگران نباش فقط یکم دردناکه وگرنه عمل خطرناکی نیست

نترس چند روز درد داره ولی خوب میشه ،من مامانم رحمی رو در آورد هفته بعدش رفت برف بازی😐،چند روز استراحت کنه ولی خودشو عادت نده ،من با مامانم رفتم دکتر گفت‌چند روز استراحت کنی خوبه بعدش دیگه کارهای عادی خودت رو انجام بده 

مامانم عمل شده سال ۹۸

البته مامانم من تخمدان هاش رو هم برداشتن انگار فک کنم 

فقط به مامانت بگو بعد عمل اصلاااا نخوابه و تو خونه فقط پیاده روی کنه

تو بیمارستان هم حتمااا پمپ درد بذارن براش 

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

سلام عزیزم. به دلت بد راه نده.انشاا... که همه چی خوب پیش میره...چند تا از فامیل و آشناهای ما انجام دادن .ولی خیلی هم سنگین و سخت نیست..هر عملی سختی خودش رو داره عزیزم ..نگران نباش ایشاا... که عمل خوبی داشته باشن. 

فقط مراقبت بعدش مهمه اصلا کاری نباید بکن استراحت کاااامل....من جاری و مادرشوهرم برذاشتن هیچی نیست...اگر مادرت قوی باش مثل مادر شوهر من اصلا انگار نه انگار بیش از سی ساله در اورده ماشالله جوون تر از هم سن و سالاشه