2777
2789

سلام خانوما...  حدودیه هفته پیش عکس رنگی دادم...بعدشم اقدام داشتیم.... 5-6روزه کمردرد و دل درد دارم میگیره ول میکنه... هنوز 8روزتا پری مونده تاحالا اینجوری دل درد نداشتم بگیره ول کنه به نظرتون ازچیه؟؟؟اثرات عکس هس یا چی؟؟زیر دلمم خیلی تیرمیکشه پادردم دارم 😫

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چرا این ماه اقدام کردی شاید عفونت کردی ....دکترها بیشترشون میگن همون ماه اقدام نکنید

نمیدونم والا کسی به من چیزی نگفت که یعنی میشه عفونت باشه اخه سینه هامم سفت شده

2804
ان شاءالله ک بارداری سینه کاری ب عفونت نداره ...

نمیدونم خداکنه... تاحالا این حجم از دل درد و تیرکشیدن زیردل نداشتم....هوووف 

شما انجام دادی عزیزم بارداری؟؟

دردش قابل تحمله... 4روز بعد پاکی دکترگفت

خب دقیقا روز چندم شد

آخه ب من گفت 7م برم ولی من10 روزه پاک میشم

همونجا هم یادم نبود اینو بگم

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
2805
نمیدونم خداکنه... تاحالا این حجم از دل درد و تیرکشیدن زیردل نداشتم....هوووف  شما انجام دادی ...

من ۳سال پیش انجام دادم و حتی بعدش ای یو ای و ای وی اف هم کردم ولی بازم باردارنشدم 

نمیدونم خداکنه... تاحالا این حجم از دل درد و تیرکشیدن زیردل نداشتم....هوووف  شما انجام دادی ...

لوله ها بسته بود یا مشکلی نداشتی

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
2801