2777
2789

ینی س ک س صادقانه ینی لذتی که میبریو مخفی نکنی یا اینکه هر طور سلیقته بدون ترسو خجالت انجام بدی

دلت هرچی میخادو پیاده کنی و خجالت نکشی اسمشم بزاری فانتزی

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چه باحال گفتی😂😂😂

به خدا این روزا حتی اگه دو دستی چشاتو ببندی و گوشاتم بگیری، باز همه جور چیزی می بینی و همه جور چیزی می شنوی

اسی به طرز قهرمانانه ای از همه گلوله ها جاخالی داده😐

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
40 سال پاک و معصوم زندگی کردی  اگه بگم قول میدی از تو بهشت برام اب یخ بفرستی    

من دیگه گفتم بهش برو ته صف اول به من باید موز بده😂😂😂😂

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
دوستان تشریف آوردین ی زحمت هم بکشید اونایی که میگن داریم و دارن ، یه توضیحی هم بدن ، ما روشن شیم

یعنی ی سری افکار جنسی که تو ذهنتون هست و دوست دارید اون کارو انجام بدید🙄😑

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

این از اسمش معلومه دیگ 

فانتزی یعنی نمیدونین ینی چی ..؟هرکی ی فانتزی هایی داره 

اون کلمه دیگه هم ک ب فانتزی اضافه بشه باز معلومع معنیش😑

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
بیشتر ببینید
این مسخره بازیا چیه؟ همین مونده بگین اصلا نیاز جنسی چیه من اولین باره تو عمرم اسم این کلمه رو میشنو ...

شاید هم نمیدونن اون تخیلات یا علائقی که در رابطه دارن رو بهش میگن فانتزی جنسی

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
پس شما هم درساتو یه مروری دوباره کن😂😂

😐😐😐

باشه ولی خدایی واضترش نکنید ،بچه تو تاپیکا زیاده

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به