2777
2789
عنوان

لطفا بیاین به کمک نیاز دارم

94 بازدید | 17 پست

سلام من دانش آموز یازدهم رشته‌ی ریاضی هستم با اصرار خودم رفتم به این رشته و خانوادم مخالف بودن و میگفتن تجربی

اولش هم میخواستم برم تجربی و حتی برای آزمون تیزهوشان هم با اینکه تجربی خیلی کم میخواستن توی شهر ما تجربی رو انتخاب کردم و قبول هم شدم

اما بعدش رفتم ریاضی

درسم خوبه به طوری که دروس اختصاصی رو توی آزمونا بالای ۷۰ میزنم و عمومیا رو هم بالای ۸۰

یه هدفی دارم که رسیدن بهش خیلی سخته و سالانه حدود ۱۰ نفر پذیرش داره

از طرفی سایر رشته های ریاضی رو دوست ندارم و اینکه بازار کاری هم براش وجود نداره

فرهنگیان هم نگید اونو دوست ندارم اصلا و روحیاتم نمیخوره

نگرااااانم خواهش میکنم دلسوزانه و با آگاهی راهنماییم کنید

یعنی تغییر رشته بدم؟؟

یا کنارش زیست بخونم یا اصلا همین ریاضی رو ادامه بدم🤦🏻‍♀️

خواهش میکنم کاربرایی که میدونین در این زمینه آگاهی دارن رو تگ کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریاضی چه رشته ای میخوای؟ تاجایی که میدونم برا خانما بازار کاری نداره جز مهندسی پزشکی تکو توکی استخدام شدن اونم بعد ارشد وخدا می‌داند پارتی بخاد یانه،البته دبیریم هست ببینم امسال دارن یانه،،،،، رشته ها پیراپزشکی وپزشکی بنظرم بهتره اگه باروحیاتت سازگاره

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

سلام عزیزم. من معاون دبیرستان هستم.

بهتون پیشنهاد میدم حتما یه مشاوره خیلی خوب انتخاب کنین و با مشاور تصمیم‌گیری کنین. این چیزا رو نمیشه اینطوری نظر داد و راهنمایی کرد. موفق باشید

سلام عزیزم. من معاون دبیرستان هستم. بهتون پیشنهاد میدم حتما یه مشاوره خیلی خوب انتخاب کنین و با مشا ...

میدونین روم نمیشه به خانوادم بگم🤦🏻‍♀️

انقدر یک دندگی کردم

ریاضی چه رشته ای میخوای؟ تاجایی که میدونم برا خانما بازار کاری نداره جز مهندسی پزشکی تکو توکی استخدا ...

به نظرتون اگه زیست رو خودم بخونم میتونم سراسری پزشکی ، دندان ، دارو یا فیزیوتراپی رو بیارم؟

به نظرتون اگه زیست رو خودم بخونم میتونم سراسری پزشکی ، دندان ، دارو یا فیزیوتراپی رو بیارم؟

یعنی رشتت ریاضی باشه اما زیستو خودت بخونی کنکور تجربی بدی؟؟؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
میدونین روم نمیشه به خانوادم بگم🤦🏻‍♀️ انقدر یک دندگی کردم

مشکلی نیست همین الان مطرح کنین باهاشون، هیچوقت مشکلات پنهان نکنید آدم علم الغیب نداره بعضی وقتا وارد شته ای میشی میفهمی اشتباه بوده یاهرکار دیگه، مگه علامه ایم سریع تصمیم درست بگیریم، هیچوقت چیزیو پنهون نکن ازخونوادت، مشورت کن