2777
2789
عنوان

دختران زیبایم بدانید من از شما دست نمیکشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست
فقط میگم که در جریان باشید, مادر فقط حضانت رو بر عهده داره و قیم پدر بزرگ میشه.اگه چیزی به اسم مرحوم باشه میتونه بفروشه.به حساب فرزند صغیر هم فقط خود قیم دسترسی داره.نه مادر.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق قانون زمانیکه فرزند پسری از دنیا برود و پدر ش در قید حیات باشد,انگار که فرزند پسر از دنیا نرفته,و او وارث اول به حساب میرود.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
چرا اسلام و قرآن رو نشونه گرفتی؟؟؟؟ دوستای مهربونم جتی اینکه سریع با هر حرفی احساساتی بشد و غصه بخورید کمی فکر کنید که شاید یه عده واسه اینکه شماها از خدا قران اسلام متنفر بشید این داستانارو سر هم میکنن.شیطان بیکار ننشته.
آرمیتا پست ها : 1442عضویت:1393/1/9 1394/12/16 - 12:49 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] بچه ها برید تاپیک من یه مادرم ولی سهمی ندارم رو بخونید.اونجا نوشته سهم من از ارث همسرم یک هشتم شده.در صورتی که چون از همسرش بچه داره سهمش یک چهارمه.دروغ به این واضحی. ----------------------------------------------- لطفاتا مطمئن نشدی چیزی رو نگو شما کاملا برعکس گفتی زنی که بچه نداره سهم الارثش یک چهارم ولی زنی که بچه داره یک هشتم