2777
2789
عنوان

ابراز تشکر از همدردی و کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 8703 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای صدف جون الهی بمیرم برای اون دلت که اینقدر صبوری میکنه... انشاءاله خدا کمکت کنه... به خدا اینقدر گریه کردم با نوشته هات که اعصابم خرد شد.. امیدوارم خدا هر چه زودتر یک بچه سالم و صالح بهت بده .. انشاءاله خدا همسرتو برات نگهداره و سایه اش همیشه بالای سرت باشه.. الهی دورت بگردم اینقدر حرص نخور خیلی وحشتناکه میدونم به خدا روزی که این قضیه پسرتو این جا خوندم رفتم برای همسرم گفتم از صمیم قلب برات ناراحت شدیم و هر دو برات اشک ریختیم.. هیچی نمی تونم بگم(گریه)
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
صدف جون ، نازنین جون به هر دوتون تسلیت میگم امیدوارم خدا بهتون صبر بده مطمئنم حکمتی تو این کار خدا بوده منو به عنوان دوست خودتون قبول کنید .............
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
صدف جون و نازنین جون واقعا متاسفم که نمی تونم کمکی براتون بکنم ولی از خدا برایه هر دوتون صبر و روزهایه خوب و خوش می خوام و از خدا می خوام که دیگه هیچ وقت غصه دار نشین و روحیه از دست رفتتون رو دوباره به دست بیارید.
صدف جون عزیزم تو نینیت رفته ولی یک نی نی دیگه می یاد از جنس همون نینی قبلی جاشو برات پر می کنه چرا غصه می خوری ولی من سایه سرم رفته بابای بچه ام دیگه هیچ بابایی نمی تونه بیاد و جاشو واسش پر کنه تو وضعت بهتر از منه عزیزم امیدوارم دیگه غم نبینی راستی شمارمو برات میل زدم اگه دوست داشتی به من زنگ بزن گلم خدا به همه ما صبر بده
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...