2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9684 بازدید | 532 پست
لغو کنین تاپیکتون دیده نمیشه احتمال خیلی کمی وجود داره که با سرچ میاد بالا اونم باید دقیقا عین عنوان ...

نمیخوام لغو کنم. یه ماه دیگه از کاربریم خارج میشم که بعدا بیام بازم.شماره دیگه ای ندارم که باهاش بیام. 

اگه نمیشه که تاپیکامو تعطیل کنید اشکال نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مادر صگ. ننه هرزه. سایت مگه ماله ننه هرزته چونی ب من میگی زنا رو ساده گرفتی کصکش. نذار بیام هر ج ...

چه خبرته آقا؟

به کی فحش میدی؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
چه خبرته آقا؟ به کی فحش میدی؟

ب نی نی یار ۵

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
چه خبرته آقا؟ به کی فحش میدی؟

شما ترو خدا نخون

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
آخه مادر صگ. ننه هرزه. سایت مگه ماله ننه هرزته چونی ب من میگی زنا رو ساده گرفتی کصکش. نذار بیام هر ج ...

چه خبره

@نی_نی_یار_پنج    

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ب نی نی یار ۵

چرا

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
برای چی؟ مگه چی کار کرده؟

بماند. خبر نداری ازش 

چرا

ب ت چه برو بیرون 

شما ترو خدا نخون

پسر جون ، من نخوندم ولی توی پر بازدید ها اومد برای من . به عنوان کامنت آخر هم کامنت شما اومد . یه ذره عفت کلام داسته باش . همون نی نی یار پنج که میگی میدونی چند سالشه؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
مادرتو میگام ها

خفه بابا 

2810