2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9686 بازدید | 532 پست

╰⊱♥⊱╮ღ꧁ گَهی گریان ، گَهی خندان ، گ‍ََهی چون اَبر سرگردان ،  گَهی عاقل‌تر از عاقل ، گَهی نادان‌تر از نادان..! ️ ꧂ღ╭⊱♥≺ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ ❤●•♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   خدایا آشوبم آرامشم تویی...! ️   ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
@نی_نی_یار_پنج     سلام بزرگوار میشه لطف کنین پاسخگو باشین قبلا هیچ کدوم از سوالامو &n ...

@نی_نی_یار_پنج    

╰⊱♥⊱╮ღ꧁ گَهی گریان ، گَهی خندان ، گ‍ََهی چون اَبر سرگردان ،  گَهی عاقل‌تر از عاقل ، گَهی نادان‌تر از نادان..! ️ ꧂ღ╭⊱♥≺ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ ❤●•♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   خدایا آشوبم آرامشم تویی...! ️   ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفا رسیدگی کنید یعنی چی که توی ایران زندگی میکنن و آرزوی نابودی ایران توسط اسرائیل رو دارن https://www.ninisite.com/discussion/topic/10462080/دلار

نه حسام تو هیچ کاری بلد نیستی الی دزدی با دزدیم که نه این دنیات درست میشه نه اون دنیا...

سلام‌نی نی یار

من کاربر دلارام خوشبو هستم.

کاربر مهدخت و ی کاربر دیگه از دیشب پیله کردن بهم درمودم بد میگن و تاپیک‌میزنن.

من دیشب توی تاپیک عکس لباس ،یکی عکس لباسشو گذاشت من فقط از عکس لباسه عکس گزفتم

..بهم هزار جور بد گفتن...

بعدم‌دلشون‌میخاد تعلیق بشم‌چون

اینا ازم دل شون سیاهه چون درمورد طلا و گرونی تاپیک‌میزدن‌من میگفتم ممنوعهیهم‌ میگفتن نی‌نی یارا چنتا دادن ک هی بگی ممنوعه و گزارش بزنی..میگفتن تو سان دیس خوری هستی...میگفتن از‌مردم نیستی ک‌نمیزاری حرفمونو بزنیم ...و اینا..من میگفتم اینجا جاش نیست.

فقط از این زورشون اومده میخان من تعلیق بشم.

بخدا به حضرت فاطمه ی زهرا من کار دیگه ای نکردم. قلبمو شکوندن

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

آبروی منو‌ اینجا بردن

آیا تو یگی‌ تاپیک‌هام گفتم خیانت کرده شوهرم ایا‌نگفتم.

هی‌بهم‌میگن‌تو اگه‌چی بودی ازت خیانت نمیشد😭

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

ببینید همه‌چی‌میگن بهم

من‌هیچی‌نمیمم‌هر‌ناپیک‌میرم‌میبینم‌این دوتا کاربر دارن ازم از دیشب بد میگن 

خودتون‌گفتید تاپیک‌زدن در مرود دیگران ممنوعه....

اینا تاپیک میزنن و همه‌حرفیو میزنن بهم

و بعدش زود تاپیکو‌میبندن‌ک نتونم‌چیزی‌بگم

اینا فقط از‌موثعی‌ک‌گفتم‌ممنوعه ببند میترکی از‌من بدشون اومد...

گفتن تو‌مردمی‌ نیستی اگه‌اینجا نگیم‌کجا بگیم...

من برای اسی با شوخی گفتم‌نون و پنیر و اردک ترکیدنت مبارک....اینا میخان من بترکم...دیشب میگفتن کاری میگنیم‌ بترکی برا خودت این شعرو بخونی

من تاپیک‌بهار‌ برای اون‌کاربر نزدم.

برای ایشون زدم..

ایشون اول گفتن عقب مونده.

ایشون اول‌گفتن گ ه همه‌رو‌خوردی

ایشون اول ازشون سر زد

نی‌نی یار شب هم‌خودش دیشب خصوصی تذکر داد بهم... منم‌گفتم چشم

سلام اگر عکس کامل بود تذکر نمی دادیم دسترسیتون برای همیشه بسته میشه و این که توهین نکنین و کسی هم بهتون توهین میکنه فقط گزارش بزنین با توهین کردن فقط دسترسیتون بسته میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام اگر عکس کامل بود تذکر نمی دادیم دسترسیتون برای همیشه بسته میشه و این که توهین نکنین و کسی هم به ...

چشم.

مگه‌مرض دارم عکس کامل کسیو عکس بگیرم 

2810