2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9686 بازدید | 532 پست
پیام های منو پاک کنید اینجا 

من اصلا سهمیه ی حذف پست و تاپیک ندارم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پروفمو تایید میکنی؟ 🥰

پیشاپیش مرسی 😘

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

وی مجدد درخواست تاییدپروفایل خود را دارد🙈❤

باسپاس

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

باورتون میشه الان واسم این تاپیک بالا اومد

╰⊱♥⊱╮ღ꧁ گَهی گریان ، گَهی خندان ، گ‍ََهی چون اَبر سرگردان ،  گَهی عاقل‌تر از عاقل ، گَهی نادان‌تر از نادان..! ️ ꧂ღ╭⊱♥≺ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ ❤●•♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   خدایا آشوبم آرامشم تویی...! ️   ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

نی نی یار 

اطلاعات کاربری یه قسمت داره که زده درباره ی من

تو قسمت درباره هیچ متنی برای من ثبت نمیشه

همش خطا میزنه که از امکانات ویرایشگر استفاده کنید

چند تا تاپیک جدید زده بودین برای راحتی کاربرا صفحه اولـ

من همش اونا رو چک میکردم ببینم بازه برای سوال پرسیدن

یادم باشه دفعه باید. تاپیک  سال 93 رو چک کنم

╰⊱♥⊱╮ღ꧁ گَهی گریان ، گَهی خندان ، گ‍ََهی چون اَبر سرگردان ،  گَهی عاقل‌تر از عاقل ، گَهی نادان‌تر از نادان..! ️ ꧂ღ╭⊱♥≺ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ ❤●•♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   خدایا آشوبم آرامشم تویی...! ️   ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
@پاییز،چای،داغ،بارون5    

تشکر عزیز

نی نی یار  اطلاعات کاربری یه قسمت داره که زده درباره ی من تو قسمت درباره هیچ متنی برای ...

وقتی میگه از امکانات ویرایشگر استفاده کنین این ارور واسه اینه که یا متنی چیزی کپی کردین باید دستی بنویسین یا سیستم از بعضی رنگها و نماد ها ایراد میگیره یا شکلک ها باید اینا رو درست کنین اگر بازم کپی نکردین شکلکی نذاشتین علامتی نداشت که مورد تایید نباشه و یک متن ساده رو همینو گفت باید مرورگرتون رو عوض کنین با اپرا یا فایرفاکس امتحان کنین بازم نشد به من بگین بفرستم فنی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
وقتی میگه از امکانات ویرایشگر استفاده کنین این ارور واسه اینه که یا متنی چیزی کپی کردین باید دستی بن ...

نه کپی نکردم

شکلک نذاشتم

از رنگ مشکی یا رنگی برای امتحان کردنش استفاده کردم

فایده نداشت

لطف کنید به فنی بگین

از کروم و فایرفاکس هم استفاده کردم

وقتی میگه از امکانات ویرایشگر استفاده کنین این ارور واسه اینه که یا متنی چیزی کپی کردین باید دستی بن ...

میشه اول خودتون چک کنید

نی نی یار  اطلاعات کاربری یه قسمت داره که زده درباره ی من تو قسمت درباره هیچ متنی برای ...

شما چی رو میخوایین بذارین که نمیشه؟ 

2810