2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9686 بازدید | 532 پست

نی نی یار عزیز، من هر وقت رفتم تاپیکم پاک کنم، تاپیک حذف قفل بوده، توروخدا بگید چیکار کنم، دومین تاپیکمو باید پاک کنم، بعضی جاها حرفایی زدم کاربریم شناسایی شده کمک کنید🙏🙏🙏🙏

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
نی نی یار عزیز، من هر وقت رفتم تاپیکم پاک کنم، تاپیک حذف قفل بوده، توروخدا بگید چیکار کنم، دومین تاپ ...

مگه میشه سر ساعتی که باید باشه قفل باشه؟ حتما باید همون ساعتی که نوشته هست برید شنبه از ساعت ده و نیم صبح برید بگین هستن اگر ساعتی که نوشته باید باز باشه و نبود به من بگین پست اول تاپیکیشون رو بخونین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه سر ساعتی که باید باشه قفل باشه؟ حتما باید همون ساعتی که نوشته هست برید شنبه از ساعت ده و نی ...

ممنون عزیزم ❤❤باشه چشم 

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭

چرا کاربر مهلا ۲۰۲۰ را ترکوندی  .من تمام تاپیکاش نگاه کردم اصلا کاربر بدی نبود  حالا یه سوال از روی کنجکاوی پرسبده بود یا تذکر بهش میدادی یا تاپیکش تعطیل میکردی 

الان کلی کاربر  دارن راحت گدایی میکنن و اصلا کسی شما را صدا نمیزنه برای همین راحت مشغول کلاهبرداری هستن  

بخدا کارتون درست نیست وقتی کسی گزارش میزنه فوری تعلیق نکنین شاید یکبار اشتباه کرده ولی کاربرای گدا راحت دارن کاسبی میکنن چون کسی گزارش نمیزنه 

اگر میگین به خاطر امنیت سایت تلاش میکنین ثابت کنین 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

امزوز من سه تا کاربر گدا دیدم که کاربری دوم و سوم هستن همشون هم میشناسم خواستم لینک بدم ولی الان دیدم فوری مهلا ۲۰۲۰ را بدون بررسی تعلیق کردین  باز ناراحت شدم 😑

و برین خودتون تاپیکای همین کاربر را بخونین همش گدایی و آه و ناله 

و چند تا کاربر دیگه هم هستن همینطور 

ولی جز من هیچکی برای این تاپیکا گزارش نمیزنه اونوقت شما بقیه ی تاپیکا را بدون بررسی  کاربریشون می بندی 

چرا کاربر مهلا ۲۰۲۰ را ترکوندی  .من تمام تاپیکاش نگاه کردم اصلا کاربر بدی نبود  حالا یه سو ...

سلام هر چیزی جای خودش سوال ایشون خیلی زشت بود خصوصا تو عنوان گفته بود همین تاپیکم بستم ولی اون کلمه رو تو گوگل سرچ کنین میرسین به تاپیک ایشون و سایت و کلی مزاحم میان عضو میشن یعنی خودش نمیدونه اینجا نباید هر سوالی رو بپرسه؟  من باید به یک خانم بگم که زشته جایی که پسر و دختر نوجوان هستن این چیزا؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام هر چیزی جای خودش سوال ایشون خیلی زشت بود خصوصا تو عنوان گفته بود همین تاپیکم بستم ولی اون کلمه ...

منم میگم تاپیک را تعطیل میکردین و بهش تذکر میدادین 

در ضمن همین کاربرای نوجوان بسیار بی ادب هستن و به لطف قوانین آسان گیرانه سایت هر چی دلشون میخواد میگن 

به نظرم اون کاربر  بدون عرض از روی کنجکاوی پرسبده بود 

گناه داره کاربر خوبی بود بازش کنید . بهش تذکر بدین .الان نی نی یار شب فقط تذکر میده

منم میگم تاپیک را تعطیل میکردین و بهش تذکر میدادین  در ضمن همین کاربرای نوجوان بسیار بی ادب هس ...

سوالش زشت بود جای تذکر نداشت

به نظرم اون کاربر  بدون عرض از روی کنجکاوی پرسبده بود  گناه داره کاربر خوبی بود بازش کنید ...

من به خاطر امنیت سایت و کاربرا برای اینطور تاپیک ها تذکر نمیدم اصلا تازه کاربری دوم هم بود دیگه باز نمیشه

2810