2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست
سلام مامانای عزیز. من الان از سونوگرافی NT اومدم. خدا رو شکر همه چی خوبه. و بهتون بگم که قیمت آزادش 180 و با دفترچه بیمه 135 تومنه جنسیتش دقیقا مشخص نشده ولی دکتر گفته احتمال دختر بودنش بیشتره
ممنونم پرنسس جان.عزیزم حتما برا همتون دعا میکنم که بارداری و زایمان خوبی داشته باشید. راستش من پریودام خیلی منظم بود و وقتی چند روز عقب افتاد و بیبی چک مثبت شد تقریبا مطمئن شدم باردارم و رفتم دکتر که گفت نیازی به آزمایش بتا نیست. آز بتا ندادم نمیدونم چند بود. اوایل زیر دلم گاهی درد میکرد و گاهی هم تهوع و کم اشتهایی. دیگه اینکه ترشحاتم عجیب و غریبه ولی دکتر میگه طبیعیه! شاید خیلی خوش شانسی که هیچ علایمی نداری. خیلیا رو میشناسم که تو بارداری مثل شما بودن و هیچ مشکلی نداشتن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادله جون تبریک.پرنسس جان ان شاءالله شما هم خبر خوش میای.منم هنوز وقت نکردم برم ج آز رو بگیرم ولی سهشنبه اگه خدا خواست میرم بگیرم ج رو انشااءالله که مشکلی نیست برا منم دعا کنید.صبور جان محتاج دعا
پرنسس منم هیچ علائمی ندارم.گمونم ارثی هست چون مامان و خواهرای منم هیچ کدوم هیچ علائم خاصی نداشتن.اصلا هم نگران نباش.راسنی فک کنم شما با من تو ال ام پی ۲روز فرق داشتی.الان هفته چندی؟من امروز ۱۲ هفته ۱ روزم
پرستو. 29 سالمه 27 خرداد آخرین پری باید دوم فروردین زایمان میکردم ولی سونو سن حاملگی رو تقریبا دوهفته پایین زد تاریخ زایمانم افتاد 13 بدر دکترم میگه احتمالا دیر باردارشدی آخر پریم بوده
پرنسس جان ان تی چطور بود؟من ان تی م خوب بودخداروشکران شا.. همه منتظرا بزودی مادربشن اما درمورد اندام هاش چیزی نگفت فقط خودم دست و پاشو دیدم که تکون می داد عزیزدلم.به دوستم در مورد اندامهعاشم گفته بودن
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/