2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااااااای خدای من صبور جان به خدا قسم نمیدونی تا چه حددددددد خوشحال شدم برات.من یکی از خواننده های پر و پا قرص وبلاگت هستم.الان که دیدم اینجایی به خدا موهای تنم سیخ شد و اشکم دراومد.الهییییییییی به حق پنج تن اینبار به سلامت و دلخوشی به پایان راه میرسی و جگر گوشه ات رو به سلامت بغل میکنی عزیزم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش
دوستای عزیز منم بعد از دوبار زایمان زودرس که داشتم بازم خدا لطفشو شامل حالم کرده و فرشته اش رو بهم سپرده.ان شاالله که همگیمون به خوشی و سلامت این راه سختو بگذرونیم و روزای شیرین مادرانگی رو تجربه کنیم. مشخصات منو هم وارد کنید لطفا سمیه 32 سال سن 3/30 اخرین پریود کرج بچه اول 96/1/1 تاریخ تقریبی زایمان
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش
تبریک میگم خانما😍 من اسفند ٩٥هستم مامانتی نزدیک بما اگه دوس دارید بیایید تو گروه ما نقطه وسط از تل.گرام رو بردارید https://tel.egram.me/joinchat/BZMwhD6_-xENrYHD4HqhOg
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕
سلام دوستان منم آخرین پریم 13 تیر بوده دوره هام 29 روزه است 10هم باید پری میشدم که نشدم فقط دردهای پری رو بگیر نگیر دارم صبح روز 10هم بی بی زدم از این قطره چکونی ها اولش منفی بود اما بعد از دو سه ساعت دیدم یک هاله ی خیلی کمرنگ انداخته البته اینم بگم من همین مارک رو چند روز پیش از تاریخ پری که زدم حتی بعد از چند روز هم هاله نیفتاده بود امروز صبح دوباره تست زدم زیر 10 دقیقه هاله خییییلی کمرنگ که به زور دیده میشد رو دیدم ولی باز میخوام صبر کنم پنجشنبه باز بی بی بزنم دعا کنید منم بیام تو جمع مامانای فروردین 96 من نی نی میخوام دوست ندارم تو ذوقم بخوره خیلی امیدوار شدم