2777
2789
عنوان

اگر رویایی بزرگی داری چیکار میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 39 پست
ترکیه فعلا  نه فعلا قد خونه خریدن ندارم

تاپیکای منو ببینی میفهمی که منم فقط آرزوم اینه برم ترکیه اگه بشه تو آینده هم آلمان ولی فعلا سرمایه ندارم خودمو به آب و آتیش میزنم تا پول جمع کنم البته خانوادم کمی کمکم میکنن ولی نه در اون حد 

من به همه‌ی خواسته هام میرسم💪😍
۲۵سالمه ۱سال کشور مقصد فعلا ترکیه از اونجام کانادا ۴تافرزندیم پیش همسرم کار میکردم که زدیم به تی ...

شهری که الان زندگی می کنی تهران هست؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکای منو ببینی میفهمی که منم فقط آرزوم اینه برم ترکیه اگه بشه تو آینده هم آلمان ولی فعلا سرمایه ن ...

خانواده من که هیچوقت اجازه نمیدادن من تنهایی برم ازدواج کردم ایشون هم که بدتر:)

شانس منم این 

ان شاالله زودتر پول جور کنی بری عزیزم😍

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
2803
من نمیخوام برم خونه کرایه کنم و تموم درآمدمو هم بدم کرایه میخوام برم یه خونه‌ی نقلی بخرم و کار کنم

باید ۲هزار دلار باشه خونه ات تا بهت اقامت بده ترکیه 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
2804
میخوام اقامت کاری بگیرم ولی خونه هم بخرم برای راحتی خودم

عالی😍البته بیشتر روی آلمان تمرکز کن ترکیه فقط برات پل😍😍

بله عزیزم

خب الان همسرت زده زیرش که می گه من مهاجرت نمی کنم؟

کسی هم داری که قبلا رفته باشه و بتونی اونجا ازش کمک بگیری؟

می دونی راه طولانی ای در پیش داری

و هر رشته ای هم داشته باشی باید برای جا افتادن سال ها تلاش کنی خصوصا که تو ترکیه هم می خوای بمونی چون اونجا رسما نابود کنندست خیلی سخت باید کار کنی فقط زندگی نخواهی داشت تا زمانی که ترکیه هستی و باید خیلی پول پس انداز کنی کانادا کشور گرونیه...زبان مهمی که تو.کانادا باید یاد بگیری فرانسه هست .از نظر من مهاجرت ارزشش رو نداره که ادم انقدر سختی بکشه...من خودم بشخصه احساس می کنم تا زمانی که اونجا قرار نگیری حس واقعیتو نسبت ب مهاجرت نخواهی فهمید ...و از مهاجرین من تا حالا چیز خوبی نشنیدم حتی یک نفر...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
2805

به خاطر ترکیه از خیلی چیزا گذشتم ولی رفتم خیاطی یاد گرفتم الان دارم خیاطی میکنم بعد عید هم میرم شیرینی پزی و ناخن کاری یاد بگیرم که وقتی خواستم برم اونجا زود کار پیدا کنم

من به همه‌ی خواسته هام میرسم💪😍
به خاطر ترکیه از خیلی چیزا گذشتم ولی رفتم خیاطی یاد گرفتم الان دارم خیاطی میکنم بعد عید هم میرم شیری ...

عزییییزم ان شاالله که موفق باشی

2801