بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخی الهی عزیزم 🥺🖤منم دوستم پدرش رو از دست داده آنقدر دلداریش میدم 😐💪دیگه کلا فراموش کرده 🤗
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
آخی الهی عزیزم 🥺🖤منم دوستم پدرش رو از دست داده آنقدر دلداریش میدم 😐💪دیگه کلا فراموش کرده 🤗
خیلی روحیش خراب بود 🥺🖤منم نمیتونستم ذره ذره شدن دوستم رو جلوی چشمم ببینم و کمکش کردم ♥️ ماشاالله الان روحیش از منم بهتره 😂😐
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤