2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن خودت مواد مقوی بخوری بچه که شیشه بخوره کم کم سینه رو نمیگیره تو شیر خشکا اپتامیل به شیر مادر نزدیک تره و چون پروبیوتیک داره بچه شکمش سفت نمیشه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بچه جاری من هم وزن نمیگرفت دکتر بهش گفته بود که شیر خودتو نده بهش فقط شیر خشک بده الان هم خیلی خوب شده جالبه که نسبت به بچه های همسنش باهوش تره. دنیا جون عکس کاربریت عکس دختر خودته
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
دنیا جون منم دخترم شیرخشک میخوره یک ماه اول نان دادم خیلی شکمش سفت بود بعد گیگوز دادم تغییری نکرد به توصیه ی چند تا از دوستام ببلاک گرفتم هم شکمش روان شد هم وزنش زیاد شد الان سه ماهش هنوز نشده هفت کیلو تازه نگرانم زیاد وزنش
والا ندیدم چی بهش میداد اخه الان دخترش 5 ساله است اما یادم میاد که دکتر میگفت بهش که چرا انقدر اصرار دارید شیر حودتونو به بچه بدید بعضی وقتها شیر خشک بهتره اتفاقا دخترش هم زود وزن گرفت هم قد کشید خیلی هم نسبت به بچه های دیگه باهوستره
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده