2777
2789
خب نوار مغزشو پیش یه فوق تخصص ببر نشون بده

میبرم تهران من جنوبم 

اره الان هم زیر نظر فوق تخصص مغز کودکان هس

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول به من بگو کجایی وبچت چندسالته ک

بوشهر و رفته توی ده سال

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
بوشهر و رفته توی ده سال

عزیزم اگه امکان داره حتمانوبت بگیربروپیشش یا همینطوری بروبگومن از شهرستان اومدم میشینم تاآخروقت  بزارین برم چون ماخودمون هم یه شهر دگه بودیم اینطوری می‌گفتیم بندرعباس هست یعنی هرچی بگم کم گفتم ازخوبیشون آخه برادرم خداروشکر الان دگه مشکلی نداره اگه خواستی اسمشم از مامانم بپرسم 

عزیزم اگه امکان داره حتمانوبت بگیربروپیشش یا همینطوری بروبگومن از شهرستان اومدم میشینم تاآخروقت &nbs ...

بپرس گلم اره میخوام 

گفتی چند سالگی شروع شد؟

تموم شد؟

شوهرم وقتی نامزد بودیم تراپادول خورده بود تشنج کرد من کنارش بودم...انقد بدنش لرزید و تکون خورد ک دست راستش از جاش دراومد😭😭😭😭😭😭خیلی بد بود

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
درمان قطعی داره ب نظرتون

پسرم ۶سال پیش چندبارتشنج کرد واقعا صحنه ی دردناکیه الان خداروشکر ۲ساله تشنج نکرده ودکترش داروهاشو کم کرده وخیلی ازین بابت خوشجالم امیدت به خداباشه پنم اوایل کارم فقط گریه بود وهمش نگران اینده بودم ولی بادارو درمان میشن

دختر من الان توی ده سال هست گلم  هر کاری بگی کردم  ولی بد نیستا  در حد مثلا سنگین ...

من ازبچگی میدونستم یجوریم چشام پشت هم پلک میزد به مادرم میگف میگف دیونه شدی از کم خوابی بود فشار روحی داشتم استرس ایناهمه دشمن ادمه.. تا سن 15سالگی تشنج کردم قبلش علاعم مث این بود یچی ازدستم میوفتاد😔

من دخترم تابستون گرما زده شد   از اون ب بعد چند باری حالش متغیر میشد و ملچ و ملوچ میکرد  ...

بچه هاوقتی بزرگ میشن کلا تشنجشون خوب میشه اصلا نگران نباش فقط داروهاشو سروقت بهش بدین بیخوابی اصلا خوب نیست

باشه گلم بعدا ازش میپرسم میزارم همینجا آخه مامانم پیشم نیست

منتظرتم

هر وقت تونستی