2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نوار مغز نگرفتی؟

چرا 

دکتر گف سمت راست مغزش ی حرکات ریزی تکرار میشه و اینو من میگم تشنج 

و شربت لوبل 100میلی روزی چهار و نیم سی سی 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
خداروشکر.چن سالش بود برادرتون چن مدت یه بار تکرار میشدش

فک کنم کلاس پنجم عزیزم به نظر من همه یه بیماری ها ازاسترس واعصاب هستن عزیزم دکتر بهش دارودادبعدبایدمرتب بخوره  که کلا از سرش بره این دکتری که ما رفتیم خییییییلی خوبه خدا خیرش بده دگه دارونمیخوره 

۲سالش بود .الان ۱۳سالشه ولی دز دارو هاشو کم شده

یعنی هنوزمصرف می‌کنه؟

تشنج بد میکرد ؟

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
چرا  دکتر گف سمت راست مغزش ی حرکات ریزی تکرار میشه و اینو من میگم تشنج  و شربت لوبل 100م ...

انشاالله که خوب بشه گلم

ختم قران برای سلامتش نذر کن

توی بچه های زیر ۷سال تشنج خیلی شایعه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فک کنم کلاس پنجم عزیزم به نظر من همه یه بیماری ها ازاسترس واعصاب هستن عزیزم دکتر بهش دارودادبعدبایدم ...

چ دکتری و کجا؟

دختر منم یهویی با گرما شد و فشار گرما .

انشاالله که خوب بشه گلم ختم قران برای سلامتش نذر کن توی بچه های زیر ۷سال تشنج خیلی شایعه

دختر من الان توی ده سال هست گلم 

هر کاری بگی کردم 

ولی بد نیستا 

در حد مثلا سنگین شدن کلمات خیلی کم اونمم خیلی کم 

ولی من بردم زیر نظر دکتر 

فقط می‌ترسم تجویز اشتباه کرده باشه

اره مصرف میکنه .تبش بالا میرف.چن سال قط کرده بودن ی بار ک تصادف کرد ترسید دوباره میخوره قرصو

ان شاءالله ک خوب میشه 

دختر من الان توی ده سال هست گلم  هر کاری بگی کردم  ولی بد نیستا  در حد مثلا سنگین ...

خب نوار مغزشو پیش یه فوق تخصص ببر نشون بده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری