2777
2789

سلام

من یکی از استادام به ناحق نمرمو خیلی کم داده 

جوابمم نمیده هرچی بهش میگم 

اگر از طریق مدید گروه اقدام کنم بنظرتون کاری میکنن؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالش خیلی کمه

ممکنه  اصلا استاد لج کنه کمترم کنه نمره رو .

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

اگر زیاد مهم و تأثیر گذار نیست که بیخیال شو چون طبق گفته خودت جوابتو نداده، ممکنه باهات لج کنه. 

در غیر این صورت ایرادی نداره اما با احترام‌ در مورد استاد با مدیر گروه صحبت کن شاید شات فرستاد به استاد. 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 
برای من به دلایلی مهمه  به اندازه ۷_۸ نمره بهم نمره کم داده بعدم واقعا داره ظلم میکنه

چند واحديه تخصصي؟

بعدها ميبيني ارزش حرص خوردن نداشته

اگر اپلاي بخواي بكني مهم ميشه ان هم نه خيلي وقتي بقيه نمرات بالاست و تازه بيشتر نعدل و ايلتست مهمه ديگر انقدرها ارزشش بحث با ادم بي منطق نداره 

احتمالش خیلی کمه ممکنه  اصلا استاد لج کنه کمترم کنه نمره رو .

مهم نیست برام کمتر بده

ولی واقعا نمیتونم بپذیرم انقدر هرج و مرج باشه که استاد هرکاری دلش میخواد بکنه

چند واحديه تخصصي؟ بعدها ميبيني ارزش حرص خوردن نداشته اگر اپلاي بخواي بكني مهم ميشه ان هم نه خيلي و ...

۳ واحدی 

اره تخصصی هست

بیشتر مشکلم اینه حس میکنم اصلا برگمو نگاه نکرده همینطوری دل بخواهی نمره داده

مهم نیست برام کمتر بده ولی واقعا نمیتونم بپذیرم انقدر هرج و مرج باشه که استاد هرکاری دلش میخواد بکن ...

داغي عزيزم

نه شما ارلين كسي كه اين همه حرص خورده نه اخريش

انقدر با اين بي منطقيها هممون روبرو بوديم و خوب وقتي نتيجه نداره نبايد خودت را درگير كني

اعتراض بزن ولي منتظر رفتار منطقي نباش نشد رهاش كن بيخود خودت را اذيت نكن

زیاد اهمیت نده سعی کن زود پاس کنی بره     شاشیدم سر در دانشگاه

نمره به دلایلی برام مهمه وگرنه واقعا ارزش نداره با یه مشت احنق سر و کله زدن

دیگه درسی نداریم باهاش ۷_۸ نمره کم کرده حداقل  ۱۱ داده بهم

اگر درسی ندارید محترمانه به مدیر گروه بگو 

ولی واقعا واسه چیزی حرص بخور که ده سال دیگه هم ارزش داشته باشه 

کاش این حرف رو کسی سالها پیش به من زده بود . چقدر خودمون رو اذیت کردیم توی دانشگاه و زندگی ....